Woody brengt opnieuw een wintercollectie om bij weg te dromen

Woody designs warmth, love and laughter for all families

Woody, dé Belgische marktleider in night- & homewear, is er weer met een zalige wintercollectie. Het enthousiaste team van designers ontwierp een najaarscollectie waarvan je dopaminelevel de hoogte in schiet. De perfecte mix van comfort en silliness. Ideaal om die broodnodige bed & family time extra cozy, warm en kleurrijk te maken. Kortom: family feelgood wear! 

Night-, home- & playwear om in thuis te komen
De nieuwe wintercollectie van Woody voegt een flinke dosis kleur en happy vibes toe aan de donkere en koude dagen. Of je nu houdt van levendige tinten of juist de voorkeur geeft aan pasteltinten, dit vrolijke pyjamamerk heeft voor ieder wat wils. De collectie vindt de ideale balans tussen humor en stijl, en weet opnieuw verschillende generaties aan te spreken met haar unieke stijl.

Powered by silliness, designed to make you smile

Woody brengt met z’n vrolijke collecties al 30 jaar een lach op het gezicht van verschillende generaties Meer dan ooit willen ze die silliness doortrekken tot op alle niveaus van het bedrijf. Het leven is al serieus genoeg. Het merk heeft er dus z’n persoonlijke missie van gemaakt om hun aanstekelijk enthousiasme door te geven. Via hun collectie, maar ook in gebruik van beeldmateriaal, communicatie en winkelervaring.

Pantoffelhelden
Binnen de wintercollectie zijn de ogen tevens gericht op de accessoires die het merk elk jaar brengt. Vooral de überzachte en warme fleece pantoffels en plaids rollen in sneltempo over de toonbank. De beroemde Woody-pantoffels en dekens worden dit jaar opnieuw uitgebracht in tien nieuwe kleuren. Van fluogeel tot tijdloos beige. 

Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals heerlijk zachte velours, warme fleece en comfortabel katoen maakt Woody jaar na jaar een vaste waarde binnen veel Vlaamse gezinnen. Het kwaliteitsvoordeel wordt bovendien gezien als een slimme investering tijdens de koude winterwaarde.

Fair Fashion, for everyone
Woody houdt bewust de volledige productie van hun collecties in eigen beheer. Hiervoor heeft het Belgische merk een eigen atelier in Turkije. Ook hier gaan ze ‘the extra mile’ voor hun Turkse collega’s. De 200 medewerkers van de fabriek worden dagelijks opgehaald en afgezet door een interne bus-service, jonge kinderen van werknemers worden  door professionele kinderverzorgsters opgevangen in het privé-kinderdagverblijf en iedere dag wordt een warme lunch aangeboden in het bedrijfsrestaurant. Stuk voor stuk gratis services.  

“De textielsector heeft geen al te goede reputatie. Door de productie van Woody in eigen beheer te houden, kunnen we veilige werkomstandigheden en een eerlijk loon voor onze collega’s in Turkije garanderen.” – Steven Van de Velde, managing director

De vele initiatieven die Woody in de afgelopen jaren heeft genomen om eerlijke arbeidsvoorwaarden in praktijk te brengen, zijn bekroond met het Fair Wear Leadership. Een unieke bekroning die nog maar aan drie Belgische bedrijven werd toegekend.

De wintercollectie is vanaf augustus verkrijgbaar op woodyworld.com, in de 6 Woody boetieks (Antwerpen, Brugge, Hasselt, Knokke, Gent, Latem) en meer dan 200 verkooppunten.

Download hier de beelden in hoge resolutie

Over Woody
Woody, een op en top Belgisch bedrijf, is al 30 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van nachtmode en feel good wear voor heel de f(r)amily. Kleur, prints en zachte stoffen zijn de sleutelwoorden van het merk en zorgen voor een glimlach op het gezicht van iedereen die een Woody aantrekt. Noem het dus gerust dopamine dressing avant la lettre. Meer info via deze link

Over The Woody Group
The Woody Group heeft met Woody, lordsxlilies en ndrwr drie sterke merken in zijn portefeuille, waarbij ze steeds de hoogste kwaliteit en duurzaamheid nastreven. Nadat ze drie jaar geleden lid werden van de Fair Wear Foundation, mogen ze zichzelf sinds juni 2022 Leader noemen. Deze unieke status toont aan dat het bedrijf een extra inspanning levert om eerlijke arbeidsvoorwaarden in de praktijk te brengen. Ontdek alle duurzaamheidsinitiatieven van The Woody Group via deze link.

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Walkie Talkie
Axelle Fraeye
[email protected]

Karolien Devillé
woodygroup@talkie.be

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login