Ontdek van dichtbij hoe een collectie tot stand komt bij Marie Méro

op zondag 1 oktober – Open Bedrijvendag!

Marie Méro is het Belgisch modelabel van de nv J. Van der Elst, een familiebedrijf actief in de modesector sinds 1971. Een team van zo’n vijftigtal collega’s werkt mee aan de realisatie. Van ontwerp tot verkoop: alles gebeurt in eigen beheer.

Op 1 oktober tijdens Open Bedrijvendag op het hoofdkantoor in Aalter, worden de bezoekers meegenomen doorheen de cyclus van de collectie en kan u proeven van het leven achter de schermen bij Marie Méro en het team. Bij Marie Méro is “Designed in Belgium, made in Europe” geen holle slogan, zo wordt elk eerste stuk met de hand gemaakt in het atelier in Aalter, waarbij zowel de basismaterialen als het afgewerkt product grondige kwaliteitscontroles ondergaan. Zo komen klanten nooit voor verrassingen te staan, en weten ze waar we voor staan: frisse en sprankelende kwaliteitsmode voor vrouwen met stijl.

Op Open Bedrijvendag valt er wat te beleven voor jong en oud. De bezoekers worden meegenomen doorheen de geschiedenis van Marie Méro en wordt de levenscyclus van een kledingstuk uitgelicht. Verder staat er ook elk uur een modeshow op het programma, kan u een persoonlijke figuuranalyse krijgen, shoppen, … Er is ook een kinderhoek en gezellige bar voorzien waar u na de rondleiding gezellig kan napraten.

Elk gezin krijgt een goodiebag met een waardebon. U kan ook in de prijzen vallen als u deelneemt aan de quiz. De hoofdprijs is een waardebon van €250! Wie weet, als u langskomt, wordt u in de toekomst zelfs deel van het Marie Méro-team! Ontdek alle mogelijkheden in de jobcorner.

Marie Méro kijkt ernaar uit iedereen te verwelkomen op 1 oktober en samen een onvergetelijke dag te beleven van 10u tot 17u in de Brugstraat 188, 9880 Aalter.

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login