Belgisch modelabel Marie Méro is aan een flinke opmars bezig.

In 2021 vierde het Belgische vrouwenlabel haar 50ste verjaardag en ook 2022 wordt feestelijk ingezet met een rond getal! Vandaag opent Marie Méro een gloednieuwe concept store in de koningin der badsteden, Oostende. De teller staat hiermee op 10. Na Knokke en Nieuwpoort, is het meteen ook de derde concept store aan de Belgische kust.

Steven Van der Elst, CEO Marie Méro vertelt enthousiast: “2022 betekent een nieuwe stap in de expansie van Marie Méro op de Belgische markt.  Ik ben dan ook bijzonder blij dat wij onze 10de Belgische winkel kunnen openen op een toplocatie in het bruisende Oostende.”  

De nieuwe store ligt in de centraal gelegen en vlot bereikbare Christinastraat en biedt 110m2 shoppingruimte. Het ruime pand onderging een volledige make-over en straalt het typische, gezellige Marie Méro karakter uit. Met zijn grote etalages een absolute eye-catcher in hartje Oostende!

“Wij streven voortdurend naar dat tikkeltje meer om zo onze klanten een unieke winkelervaring te bezorgen. Een warme en persoonlijke ontvangst, een lekker tasje koffie, een fijne babbel met onze fashion advisors, … Wij willen dat onze klanten zich thuis voelen en het bezoek aan onze winkels blijven herinneren.” – Steven Van der Elst, CEO Marie Méro

De concept store in Oostende opent haar deuren vrijdag 11 februari 2022.
Tijdens het openingsweekend krijgen klanten een lekker hapje & drankje, een leuke goodiebag en kunnen ze de nieuwste items van de collectie lente/zomer 2022 ontdekken. Leuk weetje, de nieuwe concept store is ook iedere zondag open.

Praktische info

Marie Méro Oostende
Christinastraat 44a
8400 Oostende

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login