Laat uw bedrijfscase uitwerken door studenten van KU Leuven!

Heeft u projecten waar u maar niet aan toekomt? Wordt u geconfronteerd met uitdagingen of knelpunten in uw bedrijfsvoering? Leg uw vraagstuk voor aan bachelorstudenten van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen. Hun expertise en vernieuwende ideeën dragen bij tot de ontwikkeling van uw bedrijfsactiviteiten.

Het recept is simpel: Een team studenten gaat, onder begeleiding van een docent, met uw uitdaging aan de slag. Dat kan gaan over export, strategie, marketing, maatschappelijk verantwoord ondernemen, bedrijfsfinanciering, HRM, ondernemerschap, logistiek en operationeel management, international business of accountancy en fiscaliteit. Na afloop krijgt u een wetenschappelijk onderbouwd eindrapport met bruikbare resultaten.

De campus in Brussel telt ook heel wat internationale studenten die door hun internationale ervaring vaak een verfrissende kijk hebben op de bedrijfsprocessen.

Leven er onderzoeksideeën binnen uw bedrijfs/organisatiecontext of ruimer professioneel netwerk? Aarzel dan zeker niet uw onderzoeksopdracht in te sturen, uiterlijk 15 juni 2022, via het online registratieformulier.

Meer informatie? Neem een kijkje in de infofiche of neem vrijblijvend contact op via [email protected] – 02 308 27 86

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login