Feest voor alle viervoeters:
Woody brengt een limited edition collectie badjassen en bandana’s speciaal voor honden!

Fashionable nieuws voor al onze furry friends! Woody, Belgisch erfgoed op vlak van night- & homewear, bundelt haar krachten met Sneakers and Paws, een kwaliteitslabel van hoogwaardige hondenaccessoires. Samen presenteren deze twee Belgische bedrijven met trots hun limited edition collectie badjassen en bandana’s voor trouwe viervoeters. De lanceringsdatum? Op Werelddierendag natuurlijk!

“We design warmth, love and laughter for all families”, luidt het bij Woody, en daar maken onze vrolijke viervoeters zonder twijfel ook deel van uit. Deze unieke samenwerking met Sneakers and Paws laat zien dat Woody een lach tovert op het gezicht van letterlijk elk gezinslid, van jongste tot meest pluizige vriend. Kortom: feelgood wear voor de hele familie!

Wat maakt deze samenwerking zo krachtig? Het feit dat beide partijen dezelfde waarden en belangen delen. Zowel Woody als Sneakers and Paws hechten een groot belang aan kwaliteit en duurzaamheid, en dat niet alleen voor deze hondencollectie. Zo bestaan de stoffen van alle Sneakers and Paws-badjassen uit dezelfde hoogwaardige materialen als deze in de WoodyxSneakersandPaws-collectie. Bovendien zitten beide Belgische merken op dezelfde golflengte als het gaat om prints. Ze streven altijd naar een uitgebreid scala aan unieke en vrolijke prints waar zowel mens als hond van kunnen genieten.

Speciaal op 4 oktober, Werelddierendag, wordt de WoodyxSneakersandPaws-collectie gelanceerd en kan iedere hond moeiteloos mee matchen met het hele gezin in de geliefde Woody-pyjama’s! Staan jij en je furry friend ook al zo te popelen naar deze leuke collectie? Duid dan Werelddierendag in fluo in je agenda aan en scoor de leuke badjassen en bandana’s in de webshop van Woody, de Woody-Boetieks of de webshop van Sneakers and Paws!

Samen voor een duurzamere wereld
Deze hondencollectie is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Woody hecht namelijk het grootste belang aan eerlijke mode en duurzaamheid. Het Belgische merk houdt de touwtjes stevig in handen met een eigen atelier in Turkije dat instaat voor de productie van hun collecties, waaronder ook deze sprankelende hondeneditie. En het wordt nog mooier: de hondenbandana’s zijn gemaakt van stofoverschotten uit de Woody-wintercollectie, hiermee willen beide Belgische merken hun groene stempel drukken en onze planeet omhelzen.

Woody heeft ook een indrukwekkende prestatie op het gebied van eerlijke arbeidsomstandigheden geleverd en is bekroond met de exclusieve Fair Wear Leader-status, een onderscheiding die tot nu toe slechts aan drie Belgische bedrijven is toegekend.

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Walkie Talkie
Axelle Fraeye
[email protected]

Karolien Devillé
woodygroup@talkie.be

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login