Algemene Vergadering Creamoda: Gap The Mind @Herman Konings

Datum: 28 juni 2022

Event Info

Gap The Mind!

De impact van mindblowing gebeurtenissen op mens, markt en maatschappij.

– @Herman Konings – 

Waar is dat feestje? >>> Op 28 juni organiseert Creamoda opnieuw haar succesvol zomerevent na een corona-pauze. Ruim tijd dus om samen te komen en er opnieuw een waardevolle Creamoda bijeenkomst van te maken.

GAP THE MIND! @Herman Konings
En wie kan ons beter inspireren dan trendwatcher en veranderingspsycholoog Herman Konings? Herman is een onvervalste verhalenverteller die jou in een meeslepend parcours weet te begeesteren voor de wondere wereld van passies en interesses, van trends en toekomstverwachtingen, van wat is en wat zal zijn.

In zijn recentste boek ‘Gap The Mind!’ (juni 2021) onderzoekt Herman de impact van een hedendaagse ingrijpende mondiale crisis, zoals de recente pandemie, op de mens, de markt en de maatschappij. Historici, antropologen en sociologen weten al geruime tijd dat aardverschuivende crisissen in staat zijn om sluimerende beschavingsprocessen te versnellen. De onwerkelijke ervaring van een samenleving-op-slot laat diepe, kwalijke sporen na, maar stelt de menselijke geest in staat zich open te stellen voor nieuwe inzichten, attitudes, gedragingen en uitdagingen.

>> En dit alles brengt Herman in relatie met onze fantastische mode- en retailwereld, met tips en bevindingen die hij meegeeft aan jou als gepassioneerde modeondernemer.

AVONDPROGRAMMA
18.00: verwelkoming op het zomerterras
18.30: ‘Gap The Mind!’ @Herman Konings LIVE
19.30: genieten van een gezellige barbecue en boeiende netwerking

PLACE 2 BE
We ontvangen jou graag in de stijlvolle Salons Waerboom, een unieke verborgen parel in het landelijke Dilbeek, aan de rand van Brussel. Parking is voorzien en in overvloed.
>>> Place 2 beJozef Mertensstraat 133, 1702 Dilbeek

“Dress up, wear your best smile and
let’s enjoy this summer party together!”

– The Creamoda team –   

Wil je graag meer info of heb je een andere concrete vraag, contacteer:

DATUM 28 juni 2022
TIJDSTIP 18:00 - 23:00
LOCATIE Salons Waerboom

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login