Modefabriek Amsterdam

Datum: 07 juli 2024

Event Info

Modefabriek.nl is het online platform dat de modebranche connect en business stimuleert. Now more than ever!

Dit B2B platform is de nieuwste uitbreiding in het portfolio van Modefabriek BV, gevestigd in Amsterdam. Je vindt er brede, relevante content: fashion nieuws, merk-info, jobs en al het andere dat ons beweegt. Met talloze content- en community-mogelijkheden een waardevolle plek voor ons allemaal.

Vraag en aanbod vinden hun match in het gedeelte van de B2B marketplace. Binnen ons eigen social network, waar fashion professionals samenkomen en elkaar vinden. Voortaan sta je het hele jaar door in contact met jouw community. Push je zichtbaarheid, vergroot je netwerk en hou je volgers op de hoogte van je laatste nieuws.

Het online platform is een aanvulling op ons fysieke evenement, dat Modefabriek twee keer per jaar in Amsterdam organiseert. Door het offline event te verbinden met het online platform wordt de community en het bereik groter en sterker.

Sinds de oprichting in 1996 is Modefabriek uitgegroeid tot veel meer: Modefabriek is een mix van stands met collecties, expo’s, stores, talks, trend forecasts, eten & drinken, muziek – en meer.

DATUM 07 juli 2024
TIJDSTIP 00:00 - 00:00
LOCATIE RAI AMSTERDAM Europaplein 24 1078 GZ Amsterdam

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login