Fashion Talks & Belgian Fashion Awards 2023: geniet van jouw ledenvoordeel

Datum: 30 november 2023

Event Info

Fashion Talks & Belgian Fashion Awards 2023:

geniet van jouw ledenvoordeel

Volgende week donderdag 30 november 2023 vindt de 6de editie van Fashion Talks plaats, een tweejaarlijks initiatief van Flanders DC, in de Handelsbeurs Antwerpen.

Fashion Talks biedt bezoekers een unieke kijk op de Belgische mode-industrie van vandaag. Hier vind je nieuwe perspectieven, inzichten en waardevolle connecties. En vertrek je met positieve energie en inspiratie om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. We nodigen jou uit om samen te komen om te reflecteren en te discussiëren, andere mensen te ontmoeten en te inspireren en vooral om te verbinden.

PROGRAMMA

MAIN STAGE
De dag start met een presentatie van The State of Fashion 2024, het jaarlijkse trendrapport samengesteld door McKinsey in samenwerking met Business of Fashion, dat zal worden gepresenteerd door Hanna Grabenhofer (McKinsey & Company). In totaal zullen zo’n 7 talks plaatsvinden op het hoofdpodium.

Main stage | Fashion Talks 2023

BREAK-OUT SESSIONS
Tijdens de dag en in parallel met de main stage talks, worden verschillende breakout sessions georganiseerd. Dit zijn intieme talks voor een gelimiteerd publiek die een unieke blik gunnen achter de schermen van de modesector. 

Breakout Sessions | Fashion Talks 2023
>> vermeld jouw interesse voor deelname bij de inschrijving.

MEETUP TABLES
Tijdens de Meetup tables krijg je de kans om in gesprek te gaan met één van de aanwezige experts en een antwoord te krijgen op al je vragen. De Meetup tables worden beperkt tot max. 5 deelnemers per gesprek. 

Meetup tables | Fashion Talks 2023
>> vermeld jouw interesse voor deelname bij de inschrijving.

BELGIAN FASHION AWARDS – FASHION BRAND OF THE YEAR
Het avondprogramma van Fashion Talks is gereserveerd voor de Belgian Fashion Awards ceremonie, georganiseerd in samenwerking met MAD Home of Creators, WBDM en Weekend Knack/Le Vif Weekend. Er zullen acht awards worden uitgereikt waaronder Designer of the Year, Changemaker of the Year en Fashion Brand of the Year en voor de eerste keer zal er ook een award zal zijn voor Accessory Designer of the Year. Je kan de Belgian Fashion Awards ceremony enkel bijwonen op vertoon van je Fashion Talks ticket. 

 Het gedetailleerde programma en timings van Fashion Talks vind je op: Programme | Fashion Talks 2023

VOORDEELTARIEF VOOR CREAMODA LEDEN
Creamoda-leden kunnen tickets aankopen aan voordeeltarief @129 euro. Hier bovenop krijgen Creamoda-leden een korting van 10%Geef hier door hoeveel tickets je wenst te bestellen en wij doen verder het nodige. 

Niet-leden van Creamoda kunnen hun tickets hier bestellen.

PRAKTISCH
Fashion Talks: donderdag 30 november 2023, vanaf 13 uur 
Belgian Fashion Awards: apero, talk en ceremonie vanaf 17u30
Dinner & Party:  vanaf 19u45 – 22u00

Handelsbeurs Antwerpen, ingang via Twaalfmaandenstraat, 2000 Antwerpen

Voor meer info, contacteer Wendy Luyckx via [email protected] of 0476/999057.

DATUM 30 november 2023
TIJDSTIP 13:00 - 22:00
LOCATIE Handelsbeurs Antwerpen

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login