Fashion Talks & Belgian Fashion Awards 2023: geniet van jouw ledenvoordeel

Datum: 30 november 2023

Event Info

Fashion Talks & Belgian Fashion Awards 2023: geniet van jouw ledenvoordeel

De 6de editie van Fashion Talks, een tweejaarlijks initiatief van Flanders DC, vindt plaats op 30 november 2023 in de Handelsbeurs Antwerpen.

Fashion Talks biedt bezoekers een unieke kijk op de Belgische mode-industrie van vandaag. Hier vind je nieuwe perspectieven, inzichten en waardevolle connecties. En vertrek je met positieve energie en inspiratie om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Vandaag de dag (her)ontwikkelt de sector zich meer dan ooit en er gaan veel stemmen op voor verandering. We nodigen jou uit om samen te komen om te reflecteren en te discussiëren, andere mensen te ontmoeten en te inspireren en vooral om te verbinden.

PROGRAMMA
Een scherp programma is in de maak, met inspirerende sprekers, welbespraakte experts en boeiende leiders voor keynote talks op het hoofdpodium, met intieme breakoutsessies en stimulerende netwerkmogelijkheden. De eerste sprekers worden stapsgewijs bekendgemaakt. Meer info binnenkort op www.fashiontalks.be

 BELGIAN FASHION AWARDS – FASHION BRAND OF THE YEAR
‘s Avonds wordt de dag afgesloten met de 6de editie van de jaarlijkse Belgian Fashion Awards uitreiking en zetten we de schijnwerpers op de vele modetalenten en expertise die ons land te bieden heeft. 

>>  Je hebt de kans om jouw merk te registreren en kandidaat te stellen voor de categorie Fashion brand of the year 2023 en zo één van de genomineerden te worden

Inschrijven kan hier tot 20 September. 
>> Na 20 september maakt de jury op basis van deze informatie een definitieve selectie van 10 merken. In oktober 2023 wordt de uiteindelijke winnaar van de award gekozen door middel van een publieksstemming.

Meer info en verdere invulling van het programma vind je eerstdaags op www.fashiontalks.be of op de Facebook en Instagram pagina van Flanders DC. 

EARLY BIRD + VOORDEELTARIEF VOOR CREAMODA LEDEN

Creamoda-leden kunnen tickets aankopen aan voordeeltarief. Reserveer je tickets voor 31 oktober om te genieten van het Early Bird tarief @129 euro. Hier bovenop krijgen Creamoda-leden een korting van 10%

Niet-leden van Creamoda kunnen hun tickets hier bestellen.

PRACTISCH
Datum: 30 november 2023 (ca. 13u – 22u)

Locatie: Handelsbeurs Antwerpen
>>Adres: Borzestraat 31, 2000 Antwerpen

Tickets: geef hier door hoeveel tickets je wenst te bestellen en wij doen verder het nodige voor jou en je team.  

Voor meer info, contacteer Wendy Luyckx via luyckx@creamoda.be of 0476/999057.

DATUM 30 november 2023
TIJDSTIP 13:00 - 22:00
LOCATIE Handelsbeurs Antwerpen

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login