Fashion Talks 2021: RECONNECT EN INSPIREER

Datum: 25 november 2021

Event Info

 

FASHION TALKS 2021: RECONNECT EN INSPIREER

Geniet van een exclusieve blik
achter de schermen van de modesector!

Op 25 november 2021 vindt de vijfde editie van Fashion Talks plaats, een tweejaarlijks initiatief van Flanders DC, in de Handelsbeurs, één van de meest iconische en historische gebouwen van Antwerpen.

FASHION TALKS 2021 : TIME TO RECONNECT!
De mode-industrie is snel en evolueert voortdurend. Het is daarom tijd om opnieuw samen te komen, waardevolle inzichten te verzamelen en elkaar te inspireren na deze uitdagende periode. En dat kan op Fashion Talks, één van de belangrijkste bijeenkomsten over de mode-industrie. Het event zet vakmensen op het podium die een duidelijke, kritische en creatieve visie hebben op onze sector. Fashion Talks focust op ondernemers én werknemers in alle schakels van de keten, creatie, productie, media, creatieve verdelers, inspiratiebronnen, medewerkers, kortom mensen die de sector bepalen. 
 
PROGRAMMA 2021

NIEUWE MAIN STAGE SPREKER AANGEKONDIGD: PIETER MULIER  

Naast oprichter en creative director van Arte Antwerp Bertony Da Silva, retail futurist & bestseller auteur Doug Stephens en oprichter van TAKING WINGS André Pelgrims zal ook Pieter Mulier op de main stage verschijnen. Pieter Mulier stond vijftien jaar lang bekend als de rechterhand van Raf Simons. Eerst was hij Senior Head Designer bij Raf Simons. Daarna werkte hij als Director of Accessories bij Jill Sander. Later werden Pieter Mullier en Raf Simons collega’s bij Christian Dior en vervolgens ook bij Calvin Klein. Onlangs werd Mulier benoemd tot Creative Director bij Alaïa, het legendarische label opgericht door Azzedine Alaïa.

Maar dat zijn nog niet alle namen! Tijdens Talks with the Industrykomen o.a. brand architect Jasmijn Verlinden, Gallery Director Sofie Van De Veldeco-founder van Studio D Saartje Boutsen en Creamoda, vertegenwoordigd door onze eigen PR manager Wendy Luyckxaan het woord. Voor een intiemer gesprek met een Q&A kan je terecht bij de break-out sessie met director & chief curator van MoMu Kaat Debo, maar ook model, actrice, mindfulness and Compassion Meditation Teacher Hannelore Knuts; Owner Lockwood/ Investor Gert Kerkstoel; Marketing & Fashion Business Consultant Tranoï Lois Beaujean; Founder Mutani Shayli Harrison  en Founder & Editor in chief FashNerd Muchaneta zullen het publiek te woord staan.

Voor meer info: www.fashiontalks.be

BELGIAN FASHION AWARDS – FASHION BRAND OF THE YEAR

Het avondprogramma van Fashion Talks is gereserveerd voor de Belgian Fashion Awards die Flanders DC organiseert in samenwerking met Knack/Le Vif Weekend, MAD Home of Creators en WBDM. Er zullen zeven awards worden uitgereikt waaronder Designer of the Year, Changemaker of the Year en Fashion Brand of the Year.

De inschrijvingsperiode voor deze laatste is intussen afgesloten, maar je kan de Belgian Fashion Awards ceremonie bijwonen met je Fashion Talks ticket. 

Voor meer info: www.fashiontalks.be/en-gb/belgian-fashion-awards

Pijl bordje blauw aluminium Ø75mm + dubbelzijdig tape -  1 stuk INSCHRIJVEN:

Het early bird tarief is helaas voorbij maar Creamoda leden kunnen nog steeds op een korting rekenen van 10% op het standaard ticket @159 euro excl. btwWil je er toch graag bijzijn? Geef hier aan hoeveel tickets je wenst te bestellen en wij doen verder het nodige.  

> Nota: de merken die reeds hun tickets reserveerden via Creamoda hebben de bevestiging, de tickets alsook de uitnodiging tot betaling en/of factuur ontvangen. Indien niet, contacteer luyckx@creamoda.be

PRAKTISCH
Datum: Donderdag 25 november
Fashion Talks: 13u tot 18u
Belgian Fashion Awards: 18u tot 19u
Dinner & party: 19u tot 22u
Adres: Handelbeurs, Twaalfmaandenstraat, 2000 Antwerpen

CORONAMAATREGELEN
Het event zal volledig corona-proof verlopen. Elke bezoeker zal een Covid Safe Ticket moeten voorleggen om toegang te krijgen tot Fashion Talks. Er zal ook worden gelet op de luchtkwaliteit en verluchting. Indien het evenement zou moeten worden uitgesteld, blijft het aangekocht ticket geldig.

 Voor vragen, contacteer Wendy Luyckx via luyckx@creamoda.be of 0476/999057.

DATUM 25 november 2021
TIJDSTIP 13:00 - 22:00
LOCATIE Antwerpen

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login