Circletex: Belgische valorisatie van textiel, door de sector voor de sector

Datum: 16 februari 2022

Event Info

Circulariteit bevorderen, iedereen praat erover! Maar wist je dat de leden van Creamoda, Febelsafe of FBT mee aan de wieg staan van Circletex? Maar wat is Circletex en waarom zou je als bedrijf mee instappen in Circletex ?

We lichten alvast een tip van de sluier. Circletex is een initiatief van de 3 federaties om proactief onze nationale sector voor te bereiden waarbij op 1 januari 2025 het Waste Framework directive van kracht gaat, dat elke EU lidstaat verplicht aparte afvalsortering voor textiel moet hebben.

Uitgebreide producenten verantwoordelijkheid (UPV) oftewel terugnameplicht van producten gemaakt met textiel zal hier dan onvermijdelijk ook aan voorafgaan.

Beter voorkomen dan genezen dus om te vermijden dat we in België met 3 verschillende gewestelijke terugname reglementeringen geconfronteerd worden.

Verneem er alles over in het Circletex-webinar, waar niet alleen het project haarfijn wordt uitgelegd, maar je ook vragen kan stellen of partner collega’s aantreffen. Een niet te missen infosessie dus.

PROGRAMMA
Woensdag 16 februari: 13u30 – 15u00 

  • Korte introductie en achtergrond
  • Uiteenzetting project
  • Q&A

INSCHRIJVING

Registreren kan hier en op maandag 14 februari ontvang je de persoonlijke inschrijvingslink voor het webinar in je mailbox!
Het webinar gaat door in het Nederlands.

Voor meer informatie:

OPGERICHT DOOR

               

MET STEUN VAN

     

DATUM 16 februari 2022
TIJDSTIP 13:30 - 15:00
LOCATIE Online

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login