Sinds begin dit jaar verdeelt Babimex het Nieuw-Zeelandse merk Bobux in de Benelux. Bobux maakt al meer dan 30 jaar de beste schoenen voor groeiende kindervoetjes. Naast Soft Soles, de wereldwijd bekende zachtleren slofjes, creëert Bobux innovatieve, stijlvolle en comfortabele schoenen waar kinderen elke dag op kunnen staan, lopen en springen. Babimex is een Belgische verdeler van babyartikelen die al jarenlang voor kwalitatieve, comfortabele en veilige producten kiest. Een match made in heaven!

Het Belgische familiebedrijf Babimex specialiseert zich al decennialang in het verdelen van babyartikelen. Hun focus ligt steeds op de baby en de ouders. Kwaliteit, veiligheid, comfort, duurzaamheid en innovatie staan centraal bij het bepalen van hun assortiment. Toen het Nieuw-Zeelandse merk Bobux naar een nieuwe verdeler voor de Benelux zocht, was de deal dan ook snel beklonken.

    

Natuurlijke ontwikkeling

Bobux staat vooral bekend om zijn Soft Soles. Dat zijn de wereldwijd bekende, zachtleren slofjes voor baby’s en peuters. Ze zijn gemaakt van flexibel leer om kleine voetjes te beschermen en tegelijk voldoende vrijheid geven om zich natuurlijk te ontwikkelen. De Soft Soles hebben een zachte suède zool, een leren bovenkant en een elastische enkel zodat kleintjes ze niet uit kunnen trappen. De slofjes zijn er in verschillende uitvoeringen en kleuren. Van sobere, effen tinten tot kleurrijke modellen met vrolijke figuurtjes.

Groeiende voeten

Kleine voetjes groeien en veranderen voortdurend. Daarom ontwerpt Bobux – naast de Soft Soles – elk seizoen schoenen voor elke groeifase waarin het kind zich bevindt om comfort, bescherming en bewegingsvrijheid te bieden. Naarmate een kind groeit, veranderen er drie dingen: hun voeten, hun bewegingen en hun behoeften. Bobux komt met zijn seizoenscollecties tegemoet aan al die behoeften met maar liefst vier categorieën schoentjes.

Kleine & grote ontdekkers

Xplorer is er voor kleine ontdekkers die vooral kruipen en zichzelf stilaan beginnen rechttrekken (maat 18-22). Kindjes die hun eerste stapjes zetten vinden de geschikte schoentjes binnen het Step Up assortiment (maat 18-22). Voor kleintjes die al vlot stappen, is er I-Walk (maat 22-26) en de actieve, grotere kinderen vinden vast wel een paar binnen het Kid+ gamma (maat 27-33). Elke categorie heeft een andere zool die de ontwikkeling van de voet volgt. Zo kan elk kind comfortabel de wereld ontdekken!

 

Contactgegevens:
Verantwoordelijke: Kristof Van Schoorisse
T +32 14 61 02 79
[email protected] – www.babimex.be

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login