WAASLAND SHOPPING ALS THUISHAVEN VAN DE ELFDE MARIE MERO CONCEPT STORE

Het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas wordt de thuishaven van de elfde Marie Méro concept store. Op vrijdag 29 maart opent het Belgische modemerk de deuren. Fans worden dit jaar verwend, het merk heeft namelijk grootste groeiplannen en gaat voor drie nieuwe concept stores op A-locaties.

Ruben Van der Elst, CEO Marie Méro vertelt enthousiast: “We zijn enorm blij met de opening van een concept store in Waasland Shopping. Onze eerste store in een winkelcentrum en met haar 6 miljoen bezoekers per jaar, een fantastische stap voor ons.”

Klanten worden dankzij de ruime etalage in een oogopslag meegenomen in het Marie Méro verhaal. De winkel werd ingericht om te inspireren en consumenten te adviseren in een gezellige en warme omgeving.

“We zijn zeer tevreden om ons aanbod in fashion uit te breiden met het eigentijds en bovendien Belgisch modemerk Marie Méro”, zegt shopping manager Vincent Hermans van Waasland Shopping. “Het is steeds ons doel om onze klanten een unieke shopbeleving te bieden door op zoek te gaan naar winkels die shop-en klantbeleving hoog in het vaandel dragen. Met de introductie van Marie Méro in ons winkelaanbod zijn we er zeker van dat we in dit opzet slagen!”

Ook deze concept store wordt ondergebracht in het vernieuwde winkelconcept naar de hand van Laura Calleeuw. “Het nieuwe winkelontwerp straalt meer warmte en geborgenheid uit, en dat concept komt prachtig tot zijn recht in deze gezellige store van 124 m2. Zo werken we met zachte materialen, sfeervolle verlichting en organische vormen. Maar daarnaast kiezen we ook voor duurzame opties zoals onze paspoppen die 100% recycleerbaar zijn. De klantbeleving staat op de eerste plaats. En die positieve beleving trekken we door van etalage tot paskamer. ” stelt Steven Van der Elst, CEO Marie Méro.


Festiviteiten

De eerste vier zaterdagen presenteren mannequins de prachtige nieuwe Marie Méro collectie in de nieuwe winkel. Daarnaast vallen er ook prijzen te winnen en maken klanten kans op een persoonlijke Find My Fit-sessie met vriendinnen én krijgen ze een flesje champagne bij een aankoop vanaf €250.


Praktische info

Marie Méro Waasland Shopping
​Kapelstraat 100
​9100 Sint-Niklaas

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login