Deze zomer lanceert Online Heroes -het bureau voor fashion e-businesses – een nieuw dynamisch online outletplatform met premium plus-size mode. Deze nichemarkt is booming met een sterk groeiende doelgroep. De voorspelling is dat deze doelgroep in 2022 online groeit van 15% naar 36%. House of Bilocca brengt de moderne curvy vrouw een luxe shopbeleving met fashion voor aantrekkelijke prijzen, stijltips en inspiratie.

Door de coronacrisis hebben vele premium modemerken overtollige voorraden. Juist nu zijn aantrekkelijke mogelijkheden om deze stock te verkopen en ambassadeurs van je label aan te trekken, meer dan welkom. Online Heroes is specialist in e-commerce voor modemerken en lanceert nu met House of Bilocca een plus-size outlet platform. Zo kan op een nieuwe intelligente manier deze overstock worden verkocht, zonder dat het label het luxe merkimago verliest of haar full-price collecties kanabaliseert. Tevens zorgt zichtbaarheid op House of Bilocca voor nieuwe klanten, maar ook de mogelijkheid om makkelijk én snel nieuwe Europese markten aan te boren.”

NUMMER 1 ONLINE SHOPBELEVING

Stefanie van House of Bilocca: “We plaatsen een label strategisch in de online markt en bieden een dynamische, gepersonaliseerde winkelervaring. Wij willen met House of Bilocca de nummer 1 online shopbeleving worden voor alle curvy vrouwen, met een sublieme smaak en fashion stijlbeleving. Er is wereldwijd een grote groep plus-size klanten, die zoekt naar premium merken, maar de labels niet kent of weet waar te vinden. Uit ons onderzoek weten we, dat deze groep zoekend is naar inspiratie, prijsgevoelig is en graag online shopt. Zo kan ze thuis op haar gemak de verschillende stijlen ontdekken en de kleding passen.”

UITGROEIEN TOT EUROPEES PREMIUM PLUS-SIZE OUTLETMARKETLEIDER

Hoewel de lancering deze zomer gepland staat heeft de startup al een grote, internationale community rondom zich heen verzameld, die staat te popelen om binnenkort de best of plus-size mode te ontdekken, dedicated nieuwsbrieven te ontvangen en blogs over merken en inspirerende bloggers te lezen. House of Bilocca heeft de ambitie om nog dit jaar uit te groeien tot de Europese premium plus-size outletmarktleider, waarna ook Amerika en Canada lonken.

CONTACTINFORMATIE

[email protected]

+32 472 78 99 59

www.houseofbilocca.com

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login