Update van de Belgian Production Partners Brochure

Belgische modemerken die online zoeken naar een kledingfabrikant raken vaak de weg kwijt. Er is zóveel aanbod en tegelijkertijd is het onduidelijk hoe betrouwbaar al die partijen zijn. Veel merken komen er via Google, LinkedIn of andere platformen niet uit…

Zo nam Creamoda het initiatief, in samenwerking met Fedustria en met ondersteuning van Flanders DC, MAD Brussels en Wallonië Bruxelles Design Mode (WBDM) een beknopte, efficiënte en transparante gids samen te stellen die Belgische modemerken en bedrijven actief in de kledingsector helpt in de zoektocht naar een ‘geknipte’ productiepartner. Werken via een Belgische fabrikant maakt communiceren makkelijker en zorgt ervoor dat je het productieproces van dichtbij kan volgen en kan bijsturen waar nodig.

Voor elk van de bedrijven die opgelijst staan in deze brochure, krijg je een overzicht bestaande uit de contactgegevens, het verhaal achter het bedrijf en haar sterktes, de producten die kunnen worden gemaakt en de productielocaties in België en buitenland incl. hoeveelheden per locatie. Deze lijst bevat bovendien ‘Belgian Designer Partners’, productiebedrijven die zich engageren om ook samen te werken met starters voor kleinere reeksen.

De brochure wordt steeds geëvalueerd en relevant gehouden.

Recent zorgden we voor een update die je hier kan downloaden.

Veel leesplezier!

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login