PRIMADONNA BRENGT REAL-LIFE LINGERIEPASPOPPEN, MET DANK AAN AI EN DE EIGEN FANS VAN HET MERK.

PrimaDonna doet elke vrouw stralen in mooie lingerie in haar eigen cupmaat. Vrouwen met verschillende maten en vormen presenteren de collecties, en vanaf nu hebben ook de paspoppen een representatief silhouet. Op basis van de duizenden anonieme pasgegevens van fans die het Innovation Team van PrimaDonna doorheen de jaren mocht verzamelen, creëerde het merk met behulp van AI een paspop met representatieve maten en verhoudingen.  

“Lingerie maken waarin vrouwen zich goed voelen is ons hele leven”, zegt Innovation Manager Lien Van de Velde, “we doen het al jaren en zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze producten, onze manier van werken, hoe we omgaan met onze klanten. Met de nieuwe lingeriepaspoppen willen we hen een goed gevoel geven zodra ze onze lingerie in de etalage van een boetiek zien staan. Dat ze onze lingerie op zo’n paspop zien en denken: ‘Wauw, zo kan ik er ook uitzien!’, daarvoor doen we het.”   

Authenticiteit van product tot presentatie 

Om de perfecte pasvorm te realiseren, wordt elke PrimaDonna-bh in verschillende maten getest door een panel van vrouwen. De nieuwe collecties van het lingerielabel voor grotere cupmaten worden al enkele seizoenen gepresenteerd door PrimaDonna-fans zelf in de Shine in PrimaDonna campagnes. En vanaf nu zullen ze hun favoriete lingerie ook in winkeletalages zien op een paspop met representatieve maten, rondingen en verhoudingen, exclusief geproduceerd voor PrimaDonna. Zo zien vrouwen nog voor ze de lingerieboetiek binnenstappen dat het bestaat: mooie lingerie met het comfort dat ze zoeken in hun cupmaat.  

“Authenticiteit is een van onze kernwaardes”, zegt Innovation Manager Lien Van de Velde. “Dat willen we uitdragen in alles wat we doen: van lingerieontwerp tot product, tot hoe we onze lingerie presenteren in de etalage van een lingerieboetiek. De nieuwe, gepatenteerde etalagepoppen tonen hoe onze lingerie eruitziet op een lichaam waarmee onze fans zich kunnen identificeren. De verhoudingen zijn een gemiddelde van alle maten die we door de jaren heen anoniem mochten verzamelen van PrimaDonna-fans. Vrouwen met een grotere cupmaat vinden niet overal mooie en goed zittende lingerie in hun maat. De drempel om een winkel binnen te stappen is soms groot. We hopen dat vrouwen met een grotere cupmaat zich dankzij deze paspoppen nog meer welkom voelen in de lingerieboetiek.”  

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login