Oproep deelname bevraging i.h.k.v. de Vlaams-Nederlandse handelsdag op 27/11

Deadline bevraging 13/11

Nederland en Vlaanderen zijn als buurregio’s belangrijke handelspartners maar er is nog heel wat onderbenut potentieel. In opdracht van de  Nederlandse ambassade in Brussel organiseert Hogeschool UCLL een onderzoek naar de factoren (voornamelijk cultuurverschillen) die het handeldrijven tussen Nederlandse MKB-bedrijven en Vlaamse KMO’s hinderen of bevorderen.

De resultaten van deze bevraging zullen bekendgemaakt worden tijdens de Vlaams-Nederlandse handelsdag op 27/11 in Breda. Op eenvoudig verzoek worden deze ook gedeeld met de deelnemende respondenten.

Wilt u ook succesvol zakendoen met bedrijven over de grens en lukt het u ondanks de nodige inspanningen niet om een voet binnen te krijgen? Of bent u bereid om uw recept voor succes te delen met andere ondernemers? Hogeschool UCLL en de Nederlandse ambassade doen hierbij een warme oproep tot deelname aan ons onderzoek.

Vul alvast deze algemene online bevraging in. Bent u bereid om ook deel te nemen aan een focusgroep? Stuur dan een email naar [email protected]

 

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login