8 december 2022: dag van de vrachtwagenchauffeur

Onze collega’s van de transportfederatie FEBETRA vragen ons onze leden te informeren over de Dag van de vrachtwagenchauffeur die eraan komt op 8 december 2022.

Gelet op het belang van professioneel goederenvervoer, ook voor onze sector, ondersteunt Creamoda graag dit initiatief en we roepen onze leden op dat ook te doen.

Een gebrek aan waardering. Dat is wat blijkt uit chauffeursbevragingen. Slechts 18% geeft aan voldoende waardering te krijgen. Febetra heeft de ambitie om dit cijfer de hoogte in te duwen.

Hoe kunnen we enige erkenning geven aan het werk van chauffeurs? Door een dag aan hen te wijden. Daarom organiseerde Febetra in december 2021 de eerste Dag van de vrachtwagenchauffeur, een evenement dat 300 bedrijven en organisaties bijeenbracht die ieder op hun manier hun dank wilden betuigen aan de hardwerkende mannen en vrouwen die elke dag ons voedsel, bouwmaterialen, pakjes, medicijnen, hygiëneproducten en kleding bezorgen. Daarvoor zeggen wij: dank u!

Vanwege het grote succes van deze eerste editie, organiseren we de Dag van de vrachtwagenchauffeur in België opnieuw op 8 december 2022.

Wat zijn we van plan? Febetra wil samen met heel veel bedrijven talrijke acties organiseren om deze boodschap tot bij de chauffeurs te brengen. Deelnemende partijen kunnen naar eigen inzicht en idee de actie invullen: leg een rode loper uit, geef de chauffeur een appel mee voor onderweg, zet een tasje met leuke goodies van jouw bedrijf voor ze klaar, een taartje bij de koffie. Alles kan. Als de chauffeur zich in het zonnetje gezet voelt, dán is de actie geslaagd. Met deze dag willen we België overspoelen met vele lokale acties in bedrijven zodat vrachtwagenchauffeurs bij aankomst bij klanten de warmte van waardering voelen.

Om deze dag mogelijk te maken zijn we op zoek naar jou: Febetra zoekt partners die actief bijdragen aan het slagen van deze dag. Iedere deelnemende partij wordt zichtbaar in de campagne. Daar wil jij toch ook bij horen?

Op de warmte van deze dag staat geen prijs, het partnerschap is daarom ook gratis. We verwachten enkel ambassadeurschap: een leuke actie op de dag zelf en veel buzz! Bovendien kan je ook founding partner worden.

Inschrijven kan via de website https://dedagvandevrachtwagenchauffeur.be/  Inschrijven kan zelfs als de actie nog niet echt duidelijk bepaald is.  Zodra het deelnemend bedrijf een duidelijker beeld heeft van de actie, wordt de website aangepast.  Op de website vinden de bedrijven ook een toolkit om de buitenwereld te laten weten dat ze ook deelnemen.

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login