Nieuwe campagne Unizo: #trotsekmowerkgever

1,16 miljoen Belgen kunnen niet verkeerd zitten

De voorbije weken zijn de zelfstandige werkgevers het mikpunt geworden van veel frustraties. Zij zouden minderwaardige werkgevers zijn, ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐Ÿญ.๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—บ๐—ถ๐—น๐—ท๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐—•๐—ฒ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ ๐˜‡๐—ถ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ป! Creamoda gelooft in de kracht en creativiteit van onze zelfstandige modeondernemers en de Belgische mode die zij maken.ย  We hebben dan ook met trots, samen met 35 andere ondernemingsorganisaties, deze open brief ondertekend.

Vandaag werken zoโ€™n 37,3% van de loontrekkenden in Belgiรซ voor een onderneming met minder dan 50 werknemers en zij kunnen fier zeggen dat dit een pak voordelen met zich meebrengt. De zelfstandige werkvloer is wรฉl een aangename werkomgeving en ย kmo-werkgevers hebben het beste met hun personeel voor.

Unizo ondernemerslijn

En om het te bewijzen zet Unizo hun ondernemerslijn die – normaal gezien enkel toegankelijk is voor UNIZO-leden – ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ด ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด van iedereen. Ben je een zelfstandige, werknemer of ambtenaar en je hebt vragen over werken bij een zelfstandige ondernemer? Of je wilt gewoonweg je ervaring delen? Dan kan je tot 4 april de ondernemerslijn bellen ๐—ผ๐—ฝ ๐Ÿฌ๐Ÿฎ/๐Ÿฎ๐Ÿญ.๐Ÿฎ๐Ÿฎ.๐Ÿฒ๐Ÿณ๐Ÿด ๐—ผ๐—ณ ๐—บ๐—ฎ๐—ถ๐—นen ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—น๐—ถ๐—ท๐—ป@๐˜‚๐—ป๐—ถ๐˜‡๐—ผ.๐—ฏ๐—ฒ ! Bekijk hier de video. ย 

Het volledige opinieartikel kan je lezen op de UNIZO โ€“ website of op de Trends website. ย 

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login