EEN NIEUW LID VAN HET MARYLISE-TEAM

De verwachting groeit nu we ons opmaken voor de lancering van een sensationele nieuwe collectie. 2025 zet de evolutionaire esthetiek van Marylise voort door onze bruiden flatterende looks te bieden die voldoen aan hun diepste verlangens en hun bruidsvisie tot leven brengen. Met een onwrikbare toewijding aan uitmuntendheid en tijdloze elegantie, is het een genoegen om Riccardo Serravalle voor te stellen als de nieuwe Marylise ontwerper, die zich bij ons voegt naast bedenker van het merk Ruth Donné!

Marylise voelt zich nu compleet met een sterk team van ontwerpers die een grote synergie en dynamiek delen, wat resulteert in een prachtige collectie uit 2025 die de eisen van de markt weerspiegelt. Riccardo brengt in Marylise zijn ervaring als maatkleermaker en de combinatie van zijn Italiaans-Duitse erfgoed met moderne, strakke en vrouwelijke ontwerpen.

“Ik denk dat die twee delen in mij heel interessant zijn, want er is de rijkdom en glamourstijl van Italië en de strakke lijnen van Duitsland. Het is echt een goede combinatie en dat is wat we nu proberen te doen voor Marylise. We hebben dus een soort nieuwe romantische en vrouwelijke stijl”, legt Riccardo uit.

Puttend uit zijn ervaring als kleermaker op maat, brengt Riccardo zijn unieke touch en visie op het silhouet naar de natuurlijke lichtheid van Marylise’s ontwerpen. Het gebruik van satijn en crêpe met een onzichtbare constructie creëert lichte, vrouwelijke en verfijnde jurken die voor 2025 die over het lichaam van de bruid lijken te draperen.

Riccardo zegt: “Dat is een deel van de reden waarom ik kleermaker ben. We houden van alles wat dicht op het lichaam zit, het korset, het balein. Dus het is een beetje meer van dat dat ik naar Marylise brengt.

Verwacht moderne looks die elegant, geraffineerd en vrouwelijk zijn. Van minimale ontwerpen tot romantische kanten details en een grote verscheidenheid aan pasvormen, de collectie uit 2025 zal zeker voldoen aan de wensen van elke bruid.

Riccardo heeft een speciale boodschap voor Marylise bruiden: “Wees niet verlegen, wees sexy en vrouwelijk. Dit is je trouwdag en je trouwt maar één keer. Doe wat je echt wilt en wees niet bang. Mijn creaties zijn ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen te geven”.

We verwelkomen Riccardo Serravalle als nieuw lid van het Marylise team en delen het gemeenschappelijke doel om oogverblindende, flatterende bruidsjurken vol gratie en schoonheid te creëren. We zijn ervan overtuigd dat bruiden dol zullen zijn op onze 2025 collectie en
hun perfecte bruidsjurk zullen vinden. 

OVER MARYLISE

Marylise is een Belgisch familiebedrijf in hart en nieren. Wij geloven dat een bruidsjurk pure emotie is, zowel voor de ontwerper als voor de bruid. Ons team focust op innovatie, service en het feit dat we elk aspect van de levenscyclus van een jurk beheersen, maakt het verschil. Elke bruidsjurk wordt met passie ontworpen in België en draagt het stempel van uniek vakmanschap, geproduceerd door hoogopgeleide naaisters in ons atelier in Portugal. We stellen je graag voor in onze wereld!

CONTACT

Marylise & Rembo Fashion Group, Generaal Belliardstraat 21-23 2000 Antwerp Belgium | https://marylisebridal.com | [email protected]

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login