Belgisch modemerk Marie Méro lanceert eigen podcast

met Annemie Struyf als host

en werpt licht op straffe verhalen van sterke vrouwen

“Wij staan als merk heel dicht bij onze klanten en het zijn zij die de hoofdrol krijgen in deze podcastreeks”aldus Yentl Desmyter, marketing manager bij Marie Méro.

“Er komen hier zoveel ontzettend toffe en sterke madammen over de vloer. Carolien Rigo van Cent Pur Cent bijvoorbeeld maar ook Prinses Astrid brengt ons graag een bezoekje. Daarnaast staan wij als merk heel dicht bij onze klanten, stuk voor stuk fantastische en fiere vrouwen. En net zij krijgen dit seizoen de hoofdrol in onze podcast. Straffe verhalen van échte vrouwen!” vertelt marketing verantwoordelijke Yentl Desmyter enthousiast.

“We kregen meer dan 200 inzendingen binnen, we hebben ze één voor één gelezen. Met een lach en soms met een traan! Voor dit podcast-seizoen zoomen we in op 5 straffe verhalen van onze consumenten.”

Toch steekt het Belgische merk haar podcast van wal met een straf verhaal van eigen bodem:

Hoewel Paula, samen met mede-oprichter Jean Van der Elst, de fakkel in 2012 doorgaf aan haar twee zonen Ruben en Steven, komt ze nog wekelijks over de vloer in het hoofdkantoor te Aalter. Één van de dingen waar je Paula steeds warm voor krijgt? Babbelen over vroeger, de mooie rencontres en de prachtige mensen achter de vele ontmoetingen. 

“Er zijn zo een aantal verhalen die je nooit vergeet. Verhalen die je zelf hebt meegemaakt of anekdotes van mensen rondom je.” ​ zegt Paula Taghon.

De eerste aflevering van de podcastreeks ‘Marie Méro, voor sterke vrouwen‘ vertelt het onwaarschijnlijke verhaal waarin Paula, samen met haar boezemvriendin Monique, de hoofdrol speelde toen ze in 2001 werden ontvoerd in Mali. De moderator van de podcast is niemand minder dan Annemie Struyf, een graag geziene gast bij Marie Méro.

links Annemie Struyf, rechts Paula Taghon

“Ik ontmoette Paula lange tijd geleden dankzij een gemeenschappelijke vriendin, Monique. Toen ik het relaas hoorde over hun vreselijke ervaring in Mali ben ik met beide dames terug naar de plaats delict gereisd. Het is een verhaal waarvan je haar recht komt te staan maar ook eentje dat leidde tot een prachtige ontmoeting met Paula, een sterke vrouw waar ik nog steeds naar opkijk.” zegt Annemie Struyf.

De Marie Méro-podcast is vanaf deze week beschikbaar via Apple Podcast. Het eerste seizoen PODCbestaat uit 7 inspirerende afleveringen. De eerste aflevering kan je in avant première beluisteren via deze link.

  • Voor vragen of meer informatie over het persbericht, contacteer:

>Wendy Luyckx, [email protected]

>Laura Buydaert, [email protected]

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login