All I want for Christmas is … Belgian fashion!

Met de Creamoda “ALL I WANT FOR CHRISTMAS…” actie trekken we het succesverhaal van onze trendcompilaties door naar de kerstperiode 2023. Deze editie van de online kerstactie focussen wij op de belangrijkste kleurcombinaties van dit winterseizoen en verbinden deze aan de trends van de feestdagen.

We brengen dit in beeld op onze sociale media kanalen via een carrousel van meerdere slides op onze Instagram feed en Facebook pagina. De modemerken worden voorgesteld a.h.v. bestaande campagnebeelden van de collectie van dit herfst/winter seizoen. We ‘taggen’ (lees: verwijzen naar) hierbij eveneens de modemerken die zo in de spotlights worden gezet op onze feed.

In deze kerstactie gaan we van moderne metallics tot wijnrode tinten met kleuren als burgundy en fierly red en benadrukken opnieuw de flexibiliteit, innovatie en creativiteit waarvoor onze Belgische merken staan.


Instagram feed Creamoda

We moedigen zo ook onze community aan om resoluut de Belgische kaart te trekken bij het kiezen van hun kerstcadeaus. Ho Ho Ho!

<> Instagram kerst post ‘Burgundy’ met focus op de merken Oscar The Collection, Made by Vest, NXI en Bellerose <<

Volg, deel en like de Christmas posts op de Creamoda Instagram feed en Facebook pagina om onze actie nog meer kracht bij te zetten!

De actie ging van start op 28 november en zal lopen tot en met 25 december.

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login