#NIEUWJAARSEVENT CREAMODA >> IN BEELD.

Bedankt om erbij te zijn

Op 31 januari, na een coronapauze van twee jaar, organiseerden we opnieuw ons nieuwjaarsevent i.s.m. Mode Unie, in de impressionante Ghelamco Arena in Gent.

Merken en winkeliers vierden feest en klonken op onze fantastische modesector, nieuwe uitdagingen en opportuniteiten, meer samenwerking tussen de partners, dé klimaatoplossing gebracht door auteur Pieter Boussemaere en een positieve toekomst.

#BusinessUpdate
Wij zijn ook zeer enthousiast dat we het merendeel van onze leden hebben kunnen verwelkomen op onze ‘Business Update waar we als team onze activiteiten en verschillende adviesdomeinen hebben voorgesteld. We hopen dat we de aanwezigen hiermee konden inspireren en nieuwe informatie hebben kunnen bijbrengen.

>>> Download de presentaties hier.   

>>> Voor vragen of advies, contacteer

Erik Magnus >> Directeur & Sociale Zaken
magnus@creamoda.be

Wendy Luyckx & Laura Buydaert >> Communicatie & PR
luyckx@creamoda.be
buydaert@creamoda.be

Matthias Vertommen >> Juridisch & Internationaal
vertommen@creamoda.be

Jo Van Landeghem & Pauline Latruwe >> Creamoda Technical Services
vanlandeghem@creamoda.be
latruwe@creamoda.be

#Nieuwjaarsevent in beeld
We bedanken de aanwezigen om samen met ons te genieten van een interessante en inspirerende avond, tot zelfs na middernacht. Onderstaande image feed geeft alvast een preview van de sfeer op het event en laat je even terugblikken.  De leden die er deze keer niet bij konden zijn, krijgen zo alvast een beter idee van deze geslaagde bijenkomst. We zijn ervan overtuigd dat zij dit event volgend jaar voor geen geld zullen willen missen.

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login