Creamoda ontmoette recent het team bij TRADEMART BRUSSELS, het grootste inkoopplatform voor retail professionals in de Benelux, en ontdekte zo welke vernieuwingen zij vandaag doormaken en plannen voor de toekomst. Hun visie is veelbelovend en wij zijn ervan overtuigd dat deze reboost kan zorgen voor een bredere interesse vanuit de merken, alsook de Belgische modesector.

We informeren jullie langs deze weg graag over de opportuniteiten die zich vandaag op korte en langere termijn aanbieden bij Trademart Brussels FASHION & LABELS, wat voortaan de nieuwe naam is voor de beter bekende Fashion Gardens Brussel.

WHAT CAN YOU EXPECT?
De organisatie van Trademart Brussels zorgt voor een verhoogde dynamiek op het platform en wil een nog grotere beleving creëren voor aanwezige merken en retailers.

Onderstaande video geeft een duidelijk overzicht wat jullie vandaag kunnen verwachten bij FASHION & LABELS en wat er op korte termijn is gepland.

SHOWCASE

 • Flexibele huurformule 
  • Tijdelijke professionele showroom (als kennismaking)
  • 90m2, bemeubeld met tafel, stoelen, kledingrekken, verlichting, wifi, koffie + vitrine
  • Prijzen: tussen de 2750 euro (1 week), 3350 euro (2 weken) of 3700 euro (1 maand)
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Visibilteit via de marketingkanalen van Trademart
 • ‘Let’s Bubble’ ontmoeting op 19 en 26 juli 2021
  • Als onderdeel van de beleving wilt Trademart Brussels zijn merken en hun klanten zoveel mogelijk verwennen. Daarom houden ze geregeld acties zoals Let’s Bubble op 19 en 26 juli: per afspraak krijgt elk merk van Trademart Brussels een gratis fles champagne (t.w.v. €30) om aan de klanten te schenken!

OPPORTUNITEITEN?
Het retaillandschap staat nooit stil. Dat is duidelijk! En het initiatiefShowcase biedt hierop zeker een antwoord. Merken, start-ups of jonge ondernemers kunnen zo in alle flexibiliteit proeven van de Trademart Brussels experience!

Creamoda gelooft dat er steevast in dat er ook mogelijkheden zijn voor samenwerking tussen Trademart Brussels en onze Belgische merken.

> Wij zijn er ons van bewust dat het verkoopseizoen Lente/Zomer 2022 in volle voorbereiding is en dat verschillende onder jullie reeds bezig zijn met het inplannen van de afspraken met de winkeliers.

> We laten jullie verder bepalen of jullie kansen zien in een samenwerking met Trademart Brussels op korte termijn of met oog op een volgend verkoopseizoen Herfst/Winter 2022. Langs deze weg zijn jullie alvast geïnformeerd en beschikken jullie over de nodige gegevens om de mogelijkheden voor jullie merk te evalueren en te budgetteren.

 Voor meer informatie over Trademart Brussels of een bezoek:
contacteer Dimitri Decnudde via [email protected]

 Voor andere vragen:
contacteer Wendy Luyckx via 0476/99.90.57 of [email protected]

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login