ANTWERP OPEN DAYS IN EEN NIEUW JASJE OP 18 EN 19 JULI

Nu shoppen op afspraak verleden tijd is en de terrassen weer open zijn, kunnen we terug een beetje ademhalen. Ook de initiatiefnemers van de Antwerp Open Days – waarover we jullie een tijd terug informeerden – willen de modesector nog beter ondersteunen en opnieuw op de kaart te zetten. Ze werkten de voorbije maanden aan een vernieuwd concept en lanceren de eerste editie van de Antwerp Fashion Week op 18 en 19 juli 2021.

Creamoda ondersteunt dit initiatief en geeft je graag meer informatie over de mogelijkheden die deze eerste editie van de Antwerp Fashion Week biedt en hoe jullie hieraan kunnen deelnemen. Lees hier alvast het artikel verschenen in Fashion United.

ANTWERP FASHION WEEK.21?
Tijdens de Antwerp Fashion Week kunnen retailers de nieuwe collecties ontdekken bij merken en agenturen van over heel België. Antwerpen zal tijdens die week overgenomen worden door agentschappen en merken die via modeshows, pop-up showrooms en opendeurdagen hun nieuwe collectie SS22 voorstellen. De organisatie zorgt voor de visibiliteit van het event via de website. Hierop zal een volledig activiteitenoverzicht te zien zijn van wat er op 18 en 19 juli allemaal staat te gebeuren.

Ook voor de Belgische modemerken lijkt dit initiatief ons interessant en de moeite waard om hieraan deel te nemen. Elk merk zorgt voor de invulling en kan zelf bepalen hoe zij de nieuwe collectie SS22 tijdens de Antwerp Fashion Week wilt voorstellen.

HOE KAN JIJ SAMENWERKEN?

Merken met een eigen winkel in Antwerpen?
Beschik je over een eigen locatie of winkel in Antwerpen, dan kan je deze op 18 & 19 juli volledig aankleden in teken van de Antwerp Fashion Week. Je kan bv tijdens of na de openingsuren een modeshow organiseren of klanten en andere geïnteresseerden in jullie merk ontvangen om de nieuwe collectie SS 22 te komen ontdekken.

Merken zonder eigen winkel in Antwerpen?
AIs je niet over een eigen locatie of winkel beschikt in Antwerpen, dan biedt de organisatie de mogelijkheid om:

  • showroom ruimte te huren in een groter pand – Nightingale kantoren – waar verschillende merken samen visibiliteit kunnen krijgen. Op de locatie is zo goed als alles aanwezig: verlichting, kledingrekken, catering, etc. Budget hiervoor is 1000 euro all incl.
  • via vastgoedmakelaar Anker 18 een showroom locatie op maat en volgens jullie budget te vinden

Op beide locaties bestaat de mogelijkheid om de nieuwe collectie voor te stellen, al dan niet via een modeshow en geïnteresseerden in jullie merk te ontvangen.

Wil je liever niet zelf op zoek naar modellen, of heb je interesse in een aftermovie/promofilmpje, dan kan je voor de nodige contacten ook terecht bij de organisatie van Antwerp Fashion Week of DMG Modelgroup.

> Meer informatie hierover vind je in de infobrochure  en Nightingale kantoren plattegrond.

INSCHRIJVEN: 
Deelnemen aan de Antwerp Fashion Week kan voor het bedrag van 150 EUR. In return wordt je opgenomen op de website, in de activiteitenplanning, de sociale media kanalen en de mailings. Dit is exclusief signing (vlag met voet) en andere extra opties.

Meer informatie en toelichting vind je in de infobrochure en de website www.antwerpfashionweek.com die eerstdaags live zal gaan.

Download hier het inschrijvingsformulier.

 Voor meer informatie over Antwerp Fashion Week en huur showroom ruimte:
contacteer Dieter Deceuninck via [email protected]

 Voor andere vragen:
contacteer Wendy Luyckx via 0476/99.90.57 of [email protected].

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login