IKKOOPBELGISCH.BE VERZAMELT DE LEUKSTE BELGISCHE KERSTCADEAUS VOOR VERSCHILLENDE TYPES EN BUDGETTEN

Laten we van 2020 vooral onthouden dat we en masse lokaal talent ontdekten én steunden. Ikkoopbelgisch.be helpt om ook deze eindejaarsperiode de Belgische kaart te blijven trekken. Van 1 tot en met 24 december inspireert het platform elke dag met een gift guide vol lokaal moois voor vegans, minimalisten, koukleumen enzovoort.  Want #ikgeefbelgisch en #ikkrijgbelgisch zijn nu meer dan ooit aan de orde!

In juni dit jaar werd ikkoopbelgisch.be vernieuwd om het de consument nog gemakkelijker te maken om Belgische merken, werken en producten te ontdekken, te delen én te kopen, ofwel in de fysieke winkels of op de Belgische webshops. Met meer dan 2000 merken in verschillende categorieën is het even zoeken naar het geknipte kerstcadeau. Daarom telt ikkoopbelgisch.be vanaf 1 december af naar kerst met een dagelijkse gift guide.

#ikgeefbelgisch 

Heb je bij het kerstlijstjes trekken de naam geloot van een wielerfan, knutselaar of een koffie-addict? Wat het budget ook is, er is voor elk wat wils in één van de 24 gift guides.

Een greep uit de cadeautjes voor upcycle fans:

#ikkrijgbelgisch 

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login