12-18 OKTOBER 2020 

Beste mode ondernemer,

Dat de Week van de Belgische mode doorgaat van 12 tot 18 oktober, dat weet je ondertussen al. Dat we een samenwerking hebben met Nieuwsblad Magazine en dat we op zaterdag 10 oktober samen een themanummer brengen rond Belgische mode, dat is nieuw!

Net voor de Week van de Belgische mode van start gaat, brengen Nieuwsblad Magazine en Sjiek, de weekendbijlage van Het Belang van Limburg, een themanummer uit rond Belgische mode. Belgische modemerken, retailers, nieuwe concepten en trends, influencers, stijltips: alles wat met Belgische mode te maken heeft komt aan bod.

Twee pagina’s lang brengen we onder de vorm van een interview met Virginie Claes het verhaal van de WVDBM.

Hier geven we mee wat het doel van de actie is en waarom Belgisch en lokaal kopen belangrijk is. Tevens zetten we de limited edition tas volop in de kijker.

Adverteren aan scherpe prijzen – ook regionaal? Dat kan
Binnen de deal die WVDBM sloot met Nieuwsblad Magazine en Sjiek onderhandelden we ook scherpe advertentietarieven voor jou als deelnemer.

Verschillende formules zijn mogelijk: adverteren in Nieuwsblad Magazine, in Sjiek, de combinatie van de twee én je kan zelfs kiezen om regionaal te adverteren in plaats van over heel Vlaanderen.

Interesse?
Wil je meer informatie of heb je interesse, neem contact met Wendy Luyckx via [email protected] of bel 0476/999057. We bezorgen dan je de tarieven en brengen je in contact met Nieuwsblad Magazine en/of Sjiek,

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login