Nu in Coronatijden grootouders en kleinkinderen elkaar niet kunnen zien, neemt het Waregemse kinderkledingmerk GYMP een opmerkelijk initiatief. Iedereen kan van thuis een krantje maken met zijn mooiste foto’s en tekstjes, en het laten drukken en opsturen aan de persoon die het hardst gemist wordt. Voor de eerste 200 krantjes is dat gratis.

Je kleine misters en prinsessen laten schitteren met oogstrelende kinderkledij, dat is al jaren de missie van de familie Anckaert uit Desselgem bij Waregem. Voor die kleinsten onder ons zijn het nu bizarre tijden. Bezoekjes aan oma en opa mogen niet meer en die video calls zijn toch niet hetzelfde. Weinig mogelijkheden om te stralen en geliefden te zien dus. Daarom komt GYMP nu met een warm en opmerkelijk initiatief voor de dag.

“Wij hebben nagedacht over hoe wij kinderen en hun grootouders weer dichter bij elkaar kunnen brengen in deze moeilijke tijden”, zo stelt Geert Anckaert, een van de zaakvoerders van GYMP. “Uiteindelijk zijn we gegaan voor iets tijdloos, iets wat grootouders vast en zeker zullen bewaren: een krantje van hun oogappels. We werken hiervoor met een tool waarbij je heel makkelijk van thuis uit, zonder grafische voorkennis, een krantje kan maken.”

Dat kan dus via de website van GYMP (www.gymp.be). Het samenstellen van het krantje is niet alleen makkelijk, het is ook een leuke bezigheid. Bij het kiezen van de leukste foto’s komen ongetwijfeld ook leuke herinneringen en anekdotes naar boven die men kan neerschrijven in de tekstvakken.

Ook wie niet bij de eerste 200 hoort, kan zijn krantje maken en laten drukken en versturen . Alleen wordt dan voor de verzending een kost van €5 voor Belgische of €8 voor Nederlandse klanten aangerekend.

 

Perscontact:

Geert Anckaert – [email protected] – 056/71 30 59 – CEO GYMP
Chris Dolmans – [email protected] – 0496/52 22 91 – verantwoordelijke marketing GYMP

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login