Schellebelle, maart 2020.

PrimaDonna Sport gaat voor olympische prestatie in Tokio

Dat PrimaDonna Sport topprestaties levert als het om pasvorm, ondersteuning en stijl gaat, weet elke vrouw die onze sportlingerie draagt. Binnenkort mag je zelfs spreken van een olympische prestatie, want samen met de atletes van Team Belgium trekt PrimaDonna Sport naar de Olympische Spelen in Tokio. De ideale sportuitrusting begint immers met een sportbeha die de allerbeste steun biedt.

Topscore voor comfort en pasvorm

Qua comfort en pasvorm kan geen enkele andere sportbeha tippen aan het ontwerp van PrimaDonna Sport. Dat bleek onder meer uit een uitgebreide test van de Universiteit van Portsmouth. Een testpanel gaf de sportbeha van PrimaDonna Sport de hoogste score: 9 op 10. Daarmee gaven ze aan dat geen enkele andere sportbeha hen dezelfde comfortabele steun gaf tijdens het sporten.

Officiële partner van Team Belgium

Het design van PrimaDonna Sport– met beugels die elke borst afzonderlijk ondersteunen, cups die een vrouwelijk silhouet creëren en gemaakt zijn van een ultrazacht, sneldrogend stofje – is dan ook niet voor niets gepatenteerd. Geen enkele andere sportbeha doet het zo goed op het vlak van steun en comfort. Binnenkort mogen we dat zelfs gaan bewijzen op de Olympische Spelen in Tokio, waar we de Belgische atletes letterlijk en figuurlijk zullen ondersteunen. De lingerie van PrimaDonna Sport zal immers deel uitmaken van de officiële olympische uitrusting van de vrouwelijke atleten.

Rob Vanhees, Marketing & Partnership manager bij het BOIC: “Met PrimaDonnna hebben we een kwaliteitspartner gevonden. De collecties zijn precies wat we zochten en het enthousiasme van de teams is groot. Bovendien is PrimaDonna honderd procent Belgisch.”

Atleten op de catwalk

Op 17 maart worden de officiële outfits van het Belgische team voor de Olympische Spelen van 2020 voorgesteld tijdens een galadiner met een heuse modeshow in de Sky Hall van Brussels Airport. Catwalk to Tokyo wordt een mix van gastronomie, sport, mode en muziek, met een driegangendiner geserveerd door tweesterrenchef Yves Mattagne. Tijdens het evenement onthullen de atleten zelf de uitrusting die ze zullen dragen tijdens de Olympische Spelen in Tokio. Voor de vrouwelijke atletes zal die alleszins bestaan uit The Gym, een sportbeha uit de jongste collectie van PrimaDonna Sport.

Deze zomer in Tokio, vanaf mei in de lingerieboetiek

Het design dat de atletes van Team Belgium zullen dragen tijdens de Olympische Spelen, maakt deel uit van de nieuwe voorjaarscollectie van PrimaDonna Sport. Die omvat twee nieuwe lingerieseries: The Gym – supercomfortabele sportlingerie in een zachte skintone – en The Game – een reeks trendy sportbeha’s en -accessoires in stylish zwart. Beide series hebben de gepatenteerde pasvorm van PrimaDonna Sport en zijn vanaf mei beschikbaar in de lingerieboetiek in je buurt.

Perscontact: Vanessa De Vuyst, Media & PR Manager – [email protected] – Tel. 0473/26.30.78 – www.vandevelde.eu

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login