Brussel, 25 februari 2020. Scabal is uitverkoren tot officiële kledingpartner van Team Belgium tijdens de Olympische Spelen in Tokio van deze zomer. Het Belgische modehuis zal de mannencollectie tekenen voor de openingsceremonie en de officiële gelegenheden

“Het is een eer voor Scabal om de mannelijke atleten te mogen kleden en onze waarden uitmuntendheid, respect en passie met Team Belgium te kunnen delen.”, verklaart Gregor Thissen, Uitvoerend voorzitter van Scabal.

“Bij Scabal begint alles met de selectie van stoffen, die wereldwijd bekend zijn om hun kwaliteit en innovatie. Deze unieke aanpak stelt ons in staat om stoffen te produceren die in de smaak vallen bij de modewereld en ook bij diegenen die de voorkeur geven aan betrouwbaar en degelijk. We zijn ervan overtuigd dat het Scabalpak de Team Belgium atleten extra vertrouwen zal geven en trots zal maken wanneer ze het Olympisch stadion zullen binnenstappen.”

Het Brussels modehuis Scabal zal alle mannelijke atleten en andere delegatieleden van Team Belgium kleden. (de Olympische en Paralympische delegaties).

Dankzij zijn productiebekwaamheid en zijn knowhow creëert Scabal individuele en op maat gemaakte pakken die voldoen aan ieders behoeften.

Rob Vanhees, Marketing and Partnerships Manager bij het BOIC: “We waren op zoek naar een stijlvolle, herkenbare en tegelijkertijd ook comfortabele collectie. Die hebben we gevonden bij Scabal. Zij werken enkel met de beste natuurlijke materialen en garanderen een perfecte afwerking, elk kostuum wordt bovendien op maat gemaakt. Een kwaliteit die onze atleten alleen maar zullen appreciëren.”

Scabal zal gebruik maken van lichte, ademende, kreukvrije en zeer comfortabele stoffen uit de Dynamic collectie, aangepast aan de hoge temperaturen in Tokio.

Scabal staat niet alleen voor creatief, met meer dan 80 jaar ervaring is elke stof het resultaat van jarenlang onderzoek, met behulp van de beste grondstoffen, geavanceerde weef- en afwerkingstechnieken om collecties te creëren waar kwaliteit en design in perfecte harmonie zijn.

De Scabal collectie wordt voorgesteld op 17 maart in de vernieuwde Skyhall op de luchthaven van Brussel.

Perscontact: Teuta Hoxhaj – Marketing & Communication Scabal – [email protected] – Tel. 02 217 98 49 – www.scabal.com

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login