Tenders

Ik zoek een fabrikant voor het produceren van mijn ontwerp(en)

Asteria Expeditons 28 maart 2022 stefan@ligna.be

BESCHRIJVING

Asteria Expeditons – touroperator/reisorganisator uit Brugge

Omschrijving opdracht

We zouden graag voor alle deelnemers aan twee poolexpedities (eerste in het najaar 2022 (aug/sept) en tweede expeditie in het najaar van 2023) stevige wind- en waterdichte parka’s willen laten produceren.

In deze: ASTERIA bijlage vindt u de technische info i.v.m. het personaliseren van de parka’s: concreet betreft dit het aanbrengen van velcro zones op de jas waarop patches kunnen aangebracht worden.

Deze ontwerpen zijn gemaakt door een Russisch bedrijf in Sint-Petersburg. In principe zijn deze parka’s inbegrepen in de service van het Russische expeditieschip dat we charteren, maar door de exportban met Rusland kunnen deze jassen niet meer geleverd worden door de Russische organisatie die het expeditieschip beheert.

Ik heb momenteel geen technische fiche van de parka beschikbaar, maar kan wel een fysieke parka aanleveren. Ik heb een exemplaar van de parka beschikbaar omdat we ook al in het verleden met hen gewerkt hebben.

Op het technische label in de jas staat deze info vermeld: Shell/exterieur: polyamide 100% – Lining/doublure/polyamide 100%
Qua aantallen zouden we graag 2x een volume van 180 à 200 parka’s bestellen. Dit voor beide respectieve Groenland-expedities in 2022 en 2023.
De eerste set van jassen zouden we nodig hebben voor 15 augustus 2022. Vertrek naar Groenland is voorzien op 25/08. Eenzelfde timing geldt voor de expeditie in 2023.
We kunnen momenteel nog geen uitsluitsel geven over de maatverdeling, maar het gros van de parka’s zal moeten uitgevoerd worden in M, L en XL.

We zijn dus graag bereid om een exemplaar van de jas ter plaatse te bezorgen.
We kijken alvast uit naar een mogelijk contact voor het produceren van deze parka’s.

Beste groet,
Stefan Maes

0475 89 43 46

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login