Gent, 3 februari 2021 – Ondanks de coronacrisis, opent het Belgische damesmerk Four Roses haar grootste conceptstore in de modehoofdstad van België. De opening moet vooral de naamsbekendheid van het merk vergroten en dient ook als inspiratiebron voor toekomstige collecties.

Met de opening van het pand in de Steenhouwersvest 51 op 19 februari, realiseert het Belgische merk Four Roses opnieuw een mijlpaal. Er werd gekozen voor een concept store in de modestad bij uitstek waar je niet alleen de nieuwe collecties kan gaan ontdekken maar ook het DNA van het merk kan gaan opsnuiven. Beleving staat bij het merk voorop.

Bij Four Roses gaat het gaat niet om leeftijd maar vooral om de manier waarop je in het leven staat. Het merk is dan ook een ‘fit’ voor elke leeftijd. De keuze voor het pand lag voor de hand gezien de strategische ligging: Niet alleen is Steenhouwersvest momenteel de place to be door de aanwezigheid van andere toonaangevende Belgische merken, daarnaast hadden Miguel Uytterhaegen en Lien De Vroe, co- eigenaars van het merk, meteen een klik met het pand zelf dat helemaal aansluit bij de stijl van Four Roses.

“We zijn bijzonder trots dat we in deze uitdagende tijden, nu ook een winkel kunnen openen in Antwerpen. Met deze vestiging in het modekwartier, zullen nieuwe potentiële klanten makkelijk kennis kunnen maken met de look en feel van onze Belgische lentecollectie,” aldus Lien De Vroe, mede-eigenares en ontwerpster van het merk , “Anderzijds is het voor mij ook een bron van inspiratie als ontwerpster. Wij ontwerpen alle kleding zelf en de voeling met de eindklant trek ik door in al mijn ontwerpen. Zo sta ik regelmatig op zaterdag in onze winkel te Aalst. Ook hier in Antwerpen zal je me regelmatig tegenkomen.”

Ontdek de nieuwste modetrends voor lente zomer 2021 in de Steenhouwersvest: Breimode is hot! Four Roses lanceert verschillende stukken in frisse kleuren, ultrazachte kwaliteit en ook nog eens made in Belgium. Deze kunnen perfect het hele jaar door gedragen worden. Verder kan je er diverse kledingstukken gaan ontdekken in tetra in hippe pastelkleuren, een must-have in je kleerkast! Spring is here, althans in de nieuwe winkel in de Steenhouwersvest!

Over Four Roses

In 2015 kwam het merk in handen van het koppel Miguel Uytterhaegen (42 jaar) en Lien De Vroe (36 jaar). Een complementair duo als het op businessmanagement en creativiteit aankomt. Sinds de overname veranderde de collectie van koers, ze werd een stuk hipper en legt nu reeds enkele seizoenen de focus op vrouwelijk, pittig met een urban touch. Elk ontwerp moet passen binnen deze visie. Four Roses is op en top Belgisch, niet alleen wordt de collectie ontworpen in de hoofdzetel in Gent, maar ook de productie blijft lokaal.  Naast de eigen winkels in Aalst en Antwerpen, vind je het merk in 140 multi-merkenwinkels. Zij plannen ook in het najaar de opening van een extra conceptstore. Waar deze zal geopend worden houden Lien en Miguel graag nog even geheim 🙂

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met:

Lien De Vroe
Ontwerpster en mede-eigenaar van Four Roses
GSM: 0473/92.82.84
E-mail: lien@fourroses.be voor fotomateriaal van de nieuwe winkel of lentecollectie

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login