Naast een fantastisch sterke FW21 collectie, lanceert Marie Méro speciaal voor haar verjaardag en met trots de Belgische icon dress. De jurk is een remake van één van de favoriete stuks die werd gelanceerd in 1985. Het prachtige motief, de warme groene kleur en  de statement kraag maken van deze jurk een echte eye-catcher. En omdat de pasvorm van Marie Méro ook in de jaren 80 al goed zat, was dit het perfecte item om nieuw leven in te blazen.

“Toen we op het idee kwamen een remake te maken van één van onze sterren uit het verleden, viel mijn oog meteen op het sterkte silhouette uit 1985 (jurk links). Samen met het team kozen we een prachtige groene stof met een grote ruit. Van zodra de stof toekwam wist ik, dit wordt een hit! Ik ben supertrots op onze Marie Méro icon dress en vond het een heerlijk proces om in de archieven te duiken en één van onze topstukken van vroeger, terug te brengen.” aldus Steven Van der Elst, zaakvoerder Marie Méro.

2021 is een groot feestjaar voor het Belgische modemerk Marie Méro. Al 50 jaar lang laten ze vrouwen stralen en ieder seizoen verrast het team ons met de mooiste kleurencombinaties, perfecte pasvormen en kwalitatieve stoffen.

De Marie Méro icon dress wordt via een Instagram live gelanceerd op 16 september en zal in gelimiteerde oplage (200 stuks) beschikbaar zijn in alle Marie Méro winkels vanaf 18 oktober 2021 voor €219.

OVER MARIE MÉRO

Marie Méro is het eigen modelabel van de nv J. Van der Elst, een familiebedrijf actief in de modesector sinds 1971. Een team van zo’n vijftigtal collega’s werkt mee aan de realisatie. Van ontwerp tot verkoop: alles gebeurt in eigen beheer en staat onder leiding van de tweede generatie, de broers Steven en Ruben Van der Elst. Marie Méro wordt verkocht in meer dan 250 multimerkenwinkels in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, in 12 shop-in-shop corners in Inno Galeria en in eigen stores in Mechelen, Gent, Roeselare, Leuven, Nieuwpoort, Knokke, Hasselt, Maastricht en vanaf nu ook in Antwerpen. www.mariemero.be

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login