Zoals recent aangekondigd geven we jou graag een nieuwe update over het Someflex platform met extra focus op de succesvolle expertsessies die elke maand op de agenda staan.

Onderstaande populaire topics komen aan bod in maart:
> 11/3 11u: Video met smartphone
> 18/3 11u: TikTok voor professioneel gebruik
> 23/3 11u: Personal branding via sociale media

Als Creamoda lid kan je deze expertsessies bijwonen @voordeeltarief van 149 euro – 30% korting. De inschrijving en betaling gebeuren via Someflex (klik op de links hierboven) en Creamoda zorgt voor een terugbetaling van 30%.

GOOD TO KNOW
>  Je kan hier de 3 dagen gratis Someflex test aanvragen. Tijdens deze 3 dagen kan je heel wat informatie, video’s, tips en tricks ontdekken en zo kennismaken met het platform. Ook de expertsessies van januari en februari kan je herbekijken. Hier werd o.a. ingezoomd op instagram stories, whatsapp voor zakelijk gebruik en shops op sociale media. 

> Een Someflex jaarabonnement kost 1.188 euro* (excl. btw): hiervoor kan je de KMO portefeuille gebruiken en krijg je als Creamoda lid 30% korting.

  • Creamoda leden: 475 € (of 40 € excl. BTW/maand)
  • Niet-leden van Creamoda: 831 (of 70 € excl. BTW/maand)

 Bekijk hier de expertsessie over de sociale media trends 2021.
 Download hier het sociale media woordenboek.

INTERESSE OF VRAGEN?
Hou onze communicatiekanalen, sociale media en volgende mailings in de gaten voor meer nieuws over het Someflex platform.

Voor meer informatie: Wendy Luyckx via luyckx@creamoda.be of 0476/999057.

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login