Webinar: Verkopen op online mar­ket­pla­ces

Datum: 31 januari 2023

Event Info

Webinar: Verkopen op online mar­ket­pla­ces

Grote spelers als Bol.com, Zalando, Amazon, Decathlon en Blokker kennen we allemaal. Maar wist je dat deze online marketplaces verbinding creëren tussen kopers en verkopers, en dus ook voor jou als mode- of designondernemer een mogelijk extra verkoopkanaal kunnen zijn? In dit gratis webinar op 31 januari ontdek je in welke mate het zinvol kan zijn om er jouw product aan te bieden en op welke manier dat dan best gebeurt. Sprekers zijn Steven Van Den Ouweland van marketplace agency Distrilink en Megan Maley van Zalando.

Steven Van Den Ouweland is één van de oprichters van Distrilink. Als voormalig verkoopdirecteur bij Ecover heeft hij zelf aan de lijve ondervonden welke uitdagingen zich aandienen om op een verantwoorde manier op online marketplaces aanwezig te zijn. Vanuit deze ervaring ontstond Distrilink, een marketplace agency dat merken van A tot Z ontzorgt bij de opstart op online marketplaces. Distrilink heeft een eigen IT-platform ontwikkeld om alle processen op een geautomatiseerde manier te laten verlopen.

Megan Maley is Zalando’s General Manager van de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Ierland en heeft meer dan 17 jaar ervaring in retail in Europa. Ze stuurt lokale teams aan, definieert lokale strategieën om klanten te inspireren en biedt oplossingen voor merken en retailers om klanten te bereiken en hun activiteiten in eigen land en internationaal uit te breiden. Eerder werkte Megan onder meer bij Nike in diverse managementrollen in Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Voor wie?

Voor mode- en designondernemers die willen onderzoeken of het zinvol is om hun producten aan te bieden op een online marketplace, of hun huidige aanpak willen optimaliseren en/of uitbouwen.

Praktisch

  • Dinsdag 31 januari 2023, 10u – 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf​​​​

Dit webinar vindt plaats via Zoom. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten.

DATUM 31 januari 2023
TIJDSTIP 10:00 - 11:00

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login