LIVE: Color Trend Seminar Spring Summer 2024

Datum: 01 december 2022

Event Info

COLOR TREND SEMINARIE

>> Lente/Zomer 2024 <<

Dat het turbulente tijden zijn hoeven we jou uiteraard niet meer te vertellen. Kosten swingen de pan uit, oorlogen komen dichterbij, ons gezondheidssysteem blijft wankel en ook de klimaatcrisis speelt ons parten. Het wordt dus tijd om weg te vluchten uit systemen die nu onvoldoende efficiënt blijken om ons te redden.

Tijdens deze inspirerende live presentatie gidst Hilde Francq jou door de mode, lifestyle en interieur trends voor lente en zomer 2024. Je ontdekt hierbij de kleurencombinaties, materialen, vormen en patronen die jou ongetwijfeld zullen inspireren en consumenten warm voor zullen lopen de komende jaren.

THEMA’S SS2024
ESCAPISM is de overkoepelende rode draad binnen het trendrapport voor SS2024. Waar we naartoe vluchten, dat is verschillend voor elk van de vier thema’s binnen dit rapport.

Revolt
Belichaamt de rebelse kant van onze maatschappij. Steeds meer mensen verzetten zich tegen bestaande systemen en pakken het radicaal anders aan. Tijd voor een reset dus, ook in de lifestylewereld.

Solar Age 
Focust op de zon als centraal hemellichaam. De zon is het begin van alle leven maar bezorgt ook ons heel veel problemen, denk maar aan hittegolven en de opwarming van de aarde. Omgaan met de zon wordt dan ook een cruciaal thema de komende jaren.

Classic Core 
Laat dan weer zien hoe mensen in onzekere tijden terugplooien op klassiekers. Klassiekers in alle mogelijke betekenissen van het woord. Van zuilen in onze woonkamer tot de klassieke trenchcoat. Op zeker spelen heet dat dan, maar uiteraard met de nodige twists.

Fabulous Fake 
is tenslotte een thema waarin we alles wat ‘fake’ is gaan omarmen. Jongere generaties beschouwen fake al langer niet meer als een scheldwoord, en dus wordt het tijd dat ook wij een nieuwe leefwereld, een wereld waarin alles kan en alles mag, waarin niets is wat het lijkt, leren omarmen

INSCHRIJVING: 
Creamoda leden genieten exclusief van -20% voordeel op de ticketprijs
> Een ticket kost zo 236 euro (excl. btw) 
> Het Colors Trend seminarie zal LIVE doorgaan in het Nederlands

>>> Om jouw inschrijving te bevestigen, gelieve een mail te sturen naar [email protected] 

Als niet-lid van Creamoda kan je je ticket hier bestellen.
> meer informatie over de activiteiten van Creamoda en het lidmaatschap?
Download hier de intro presentatie van de federatie.

Voor meer informatie:

 

DATUM 01 december 2022
TIJDSTIP 13:30 - 17:30
LOCATIE Ethnicraft, Scheldeweg 5, 2850 Boom

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login