MOET IK MEE IN DE METAVERSE MARKETING?

Datum: 24 maart 2022

Event Info

De Metaverse – Web 3.0 – is vandaag een hot topic. Deze driedimensionale interactieve virtual reality wereld wordt een grootse toekomst toegedicht. Gebruikers kunnen er als avatar rondwandelen, ervaringen beleven met hun (digitale) vrienden of interacteren met gelijkgestemden op allerlei terreinen. NFT’s en crypto currencies stellen ons in staat om eigenaar te worden van (digitale) producten waardoor er interessante business modellen kunnen ontstaan.

MODIEUS DE METAVERSE IN
De Metaverse biedt virtueel ruimte aan allerlei nieuwe producten, ervaringen en omgevingen en zo ook talloze kansen voor merken en personen: voor creatie, verkoop, interactie en verschillende soorten content. Internationale modemerken zoals Dolce & Gabbana, adidas Originals, Gucci, Balenciaga en Ralph Lauren deden alvast hun intrede in de Metaverse.

(Bronvermelding: kirichaydmitri)

Maar wat is de impact van deze digitale transformatie en wat betekent het voor jouw merk?

>>> Als modemerk of ondernemer in fashion weet je dat je online marketingtools onmisbaar zijn voor het aantrekken van je doelgroep en het verkopen van je producten. Maar wat als het internet nog een stapje verder gaat, richting virtuele realiteit? 

>>> Hoe zou de Metaverse je merk kunnen versterken? Hoe zou jij D2A (direct-to-avatar)-commerce kunnen opzetten? En welke nieuwe beleving kan je geven aan je huidige doelgroep of wie weet bereik je wel weer een nieuwe doelgroep?

>>> Je vraagt je mogelijks af op dit moment hoe je merk kan profiteren van de opportuniteiten in de Metaverse of Web3? Alles start met je branding, ook in de virtuele wereld. Je online brand awareness, je brand loyalty, engagement van je community zijn de basis van je succes ook in de Metaverse.

Tijdens dit webinar, in samenwerking met Matuvu, ontdek je meer over deze evolutie en gaan we de Metaverse stapsgewijs ontdekken als de nieuwe plek om je als merk te laten zien én te communiceren met je klanten, om te winkelen, te spelen en elkaar te ontmoeten.

PROGRAMMA
Donderdag 24 maart: 10u00 – 12u00

In deze workshop gaan we kijken naar:

  • Welke marketingactiviteiten in de Metaverse interessant kunnen zijn voor jou.
  • Hoe je je online brand awareness kan versterken
  • Hoe jij engagement alsook je community verder kan uitbouwen
  • Hoe je innovatief kan zijn in je online marketing en branding
  • Hoe je concreet een “3D brandscan” maakt van je merk

INSCHRIJVING
Registreren kan hier.
Het webinar gaat door in het Nederlands.

Voor meer informatie:

In samenwerking met:

DATUM 24 maart 2022
TIJDSTIP 10:00 - 12:00
LOCATIE online

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login