Modefabriek ‘Matchmaking met gratis toegang’

Datum: 22 januari 2023

Event Info

22-23 januari 2023: Modefabriek ‘Matchmaking met gratis toegang’

 

Creamoda kreeg hiernavolgend bericht van Flanders Investment & Trade.  Inschrijven kan tot 19 januari.

In navolging van eerdere succesvolle edities organiseert RVO, in samenwerking met het Enterprise Europe Network (E.E.N.), de 12e editie van de EU FashionMatch Amsterdam.

Het event gaat dit jaar terug fysiek door (niet online).  De matchmaking meetings gaan door ter plekke aan de E.E.N. stand. Dit gratis matchmaking evenement verenigt kopers, agenten, bedrijven/ontwerpers, leveranciers, fabrikanten, experts, investeerders en (recycling &sortering) dienstverleners die wereldwijd actief zijn in de mode- en textielindustrie.  Deelnemers met meetings krijgen gratis toegang tot de Modefabriek beurs die op dezelfde data en locatie doorgaat.  Modefabriek zet je op de gastenlijst aan de gastenbalie (Europaplein 8) nadat je profiel is gevalideerd door Enterprise Europe Network.  Het is bijgevolg een unieke gelegenheid om uw internationale kennis uit te breiden, te netwerken en nieuwe zakelijke contacten uit te bouwen. 

PRACTISCHE WERKWIJZE

Als je interesse hebt om deel te nemen aan de matchmaking ga je naar https://fashionmatch-12thedition.b2match.io/page-4771 . Daar kan je je registreren als deelnemer en maak je een profiel op. Dit profiel laat toe dat anderen die jij wil spreken, of die met jou een afspraak willen maken,  zien wat jouw USP’s zijn en waar je naar op zoek bent of wat je aanbiedt.

Als je bent ingeschreven kan je ook de andere profielen bekijken en nagaan of er iemand interessants voor jou tussen de geregistreerden staat. Indien je iemand vindt kan je hen uitnodigen voor een afspraak via het systeem. Indien de afspraak wordt geaccepteerd wordt deze vastgelegd in het systeem en wordt voor jou een gratis toegangsticket voorzien.

Indien er uiteindelijk geen enkele “match” wordt gevonden kan je je gewoon uitschrijven. Geen kosten zijn hieraan verbonden, noch enige verplichting om dan toch nog naar de Modefabriek te gaan.

Wat?

b2b matchmaking event EU Fashion Match

Waar?

Rai Amsterdam (Nederland): Europaplein 8, 1078 GZ Amsterdam

Wanneer?

22-23 januari 2023

Uiterste inschrijvingsdatum?

19 januari 2023

Prijs

Gratis

 Organisatie

RVO in samenwerking met Enterprise Europe Network

 Klik hier om deel te nemen.

 Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Tania De Meyere Project Manager Enterprise Europe Network

FLANDERS INVESTMENT & TRADE

Koning Albert II-laan 37, 1030 Brussel

www.flanderstrade.be

DATUM 22 januari 2023
TIJDSTIP 00:00 - 00:00

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login