WEBINAR ‘HOE KAN 3D ONZE SECTOR ONDERSTEUNEN?’

Datum: 03 mei 2022

Event Info

WEBINAR

HOE KAN 3D ONZE SECTOR ONDERSTEUNEN?

Heb je er al eens aan gedacht je collectie virtueel te laten doorpassen op een virtuele mannequin? Of op basis van een 3D render A/B testen uit te voeren zonder 1 fysiek staal te produceren? 3D kan onze sector zowel technisch als commercieel mee helpen ondersteunen.

De cijfers liegen er niet om: als mode-industrie zijn we één van de vervuilendste sectoren ter wereld. Dit start al bij het ontwikkelingsproces: vooraleer een kledingstuk in de winkel terechtkomt zijn er gemiddeld al 3 tot 4 stalen aan voorafgegaan. De pandemie zorgde ervoor dat we alsmaar digitaler gaan werken. Het is dus niet abnormaal dat 3D tijdens de lockdowns zijn doorbraak kende. 

De McKinsey studie “State of Fashion 2022” toont aan dat 30% van de bedrijven in onze industrie hun sampling proces voor de helft digitaal zal maken. Diezelfde studie vermeldt ook dat de nood naar specifiek opgeleide profielen hoog is. Dus de vraag is: hoe beginnen we hier nu aan? 

Tijdens dit webinar maken we je wegwijs in de wereld van 3D. Welke toepassingen bestaan er reeds op de markt? Welke technologie kan je hiervoor gebruiken? Wat is het belang van 3D en wat brengt de toekomst?

DE SPREKER
Sharon Strynckx, Innovatie Manager en verantwoordelijke voor de 3D afdeling binnen Tonickx, vertelt je uitgebreid over deze thematiek. Vanuit eigen expertise weet zij dat bedrijven die in onze industrie willen starten met 3D hierbij hulp nodig hebben. Sharon gidst jullie door de huidige markt, de toekomst en waar je terecht kan als je niet over een eigen 3D afdeling beschikt.

Tijdens het webinar horen we ook graag welke ervaring jij hebt met 3D en welke eventuele andere initiatieven in jouw bedrijf in dit kader worden genomen/gelanceerd.

PROGRAMMA
Dinsdag 3 mei: 10.30 – 12u00

  • 10:30: Welkom & digitale ontvangst
  • 10:35: Korte introductie over 3D gebruik in onze sector.
  • 10:45: Hoe kan 3D onze sector ondersteunen?
  • 11:30: Q&A

INSCHRIJVING
Het webinar is aangeboden door Creamoda.
> De presentatie en opname zullen uitsluitend gedeeld worden bij deelname aan het webinar. 

Registreren kan hier.
Het webinar gaat door in het Nederlands.

Voor meer informatie:

In samenwerking met:

DATUM 03 mei 2022
TIJDSTIP 10:30 - 12:00
LOCATIE online via Microsoft Teams

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login