Color Trend Seminar SS 23 @Francq Colors

Datum: 02 december 2021

Event Info

 

COLOR TREND SEMINAR SS23 
Dubbele pijl naar rechts | Gratis IconenDubbele pijl naar rechts | Gratis IconenDubbele pijl naar rechts | Gratis Iconen LIVE WEBINAR

Hoewel Francq Colors expert is in het aanvoelen van de toekomst hadden ze helaas niet kunnen voorspellen dat de COVID-maatregelen zo snel zouden veranderen. Heel wat deelnemers zijn duidelijk ongerust en dat neemt Francq Colors ter harte.

COLOR TREND SEMINAR SS23  Dubbele pijl naar rechts | Gratis Iconen LIVE WEBINAR
Om de veiligheid van de gasten en het team van Francq Colors te garanderen én om ervoor te zorgen dat niemand zich ongemakkelijk voelt tussen zoveel mensen, hebben ze beslist om voor een Live Webinar te gaan. Je kan dus in het comfort en de veiligheid van jouw eigen thuis- of werkomgeving deelnemen aan het trendseminarie SS2023.

COLOR TREND WEBINAR SS23 @ FRANCQ COLORS: 
2 december 2021, 14:00 – 15:45 CEST

Trend Studio Francq Colors organiseert op donderdag 2 december het tweejaarlijks Color Trend Webinar. Tijdens deze inspirerende presentatie gidst Hilde Francq jou door de trends voor lente en zomer 2023. Je ontdekt hierbij de kleurencombinaties, materialen, vormen en patronen waar consumenten warm voor zullen lopen de komende jaren.

THEMA’S

Wonderland

Een hoopvolle blik op de toekomst. Zelfs al is die toekomst misschien niet zo mooi en kleurrijk als we zouden willen, een positieve instelling is een keuze. Één die almaar meer mensen maken.

Skilling

Slim is het nieuwe slank. Hoe beter we processen begrijpen, hoe zinvoller we erop kunnen ingrijpen. En dat is in de eerste plaats goed nieuws voor het milieu.

Satisfaction

Hoe sterieler en digitaler onze leefwereld, hoe meer we op zoek gaan naar bevredigende materialen en texturen. Gelieve aan te raken.

Iron Age

Nooit meer door slecht nieuws overvallen worden (zoals we twee jaar geleden plots meemaakten) dat vermijden we door de realiteit recht in de ogen te kijken. Klaar voor een volgende crisis, met beide voeten kil en emotieloos op de grond.

Pijl bordje blauw aluminium Ø75mm + dubbelzijdig tape - 1 stuk INSCHRIJVEN:

>Creamoda leden kunnen exclusief genieten van een voordeeltarief van 20% op de ticketprijs. Een ticket kost in dit geval 204 euro (excl. btw). 
>Inschrijven kan via luyckx@creamoda.be. Vervolgens ontvang je een promocode om de registratie te vervolledigen.

>Niet-leden van Creamoda betalen het standaard tarief van 255 euro (excl. btw) voor een ticket.
>Inschrijven kan op de website van Francq Colors

 Wie zich inschrijft, krijgt tijdig een link toegestuurd. Het is ook mogelijk het webinar uitgesteld te bekijken, gelieve dit te vermelden bij de inschrijving/aankoop van het ticket.

Het webinar zal doorgaan in het Nederlands. Terugbetalingen zijn niet mogelijk.

 Voor meer informatie: Wendy Luyckx via 0476/99.90.57 of luyckx@creamoda.be.

DATUM 02 december 2021
TIJDSTIP 14:00 - 18:30

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login