Tattoo Art Fashion

DATUM: 19 oktober 2019 - 20 oktober 2019

Event info

Op 19 en 20 oktober is het weer zover. Het Tattoo, Art & Fashion Ghent Team organiseert zijn tweede editie van TAFGhent in de oude textielfabriek http://artcube.be/ te Gent. TAFGhent DE lifestyle happening waar tattoos, art en fashion samen op een bord worden geserveerd in een fantastisch decor.

Voor het thema van dit jaar is gekozen voor het Mexicaanse “Dia de los muertos” en daar zitten de jongens van https://www.mexicanartlovers.com/ bekend van vorige editie zeker voor iets tussen.

Wat staat er allemaal op de planning?

Er komen een 70 tal Top Tattoo artiesten, die ter plaatse tattooeren. Met uiteraard een wedstrijd en vele bekende gezichten uit de internationale tattoowereld als jury.

TAFGhent werkt ook dit jaar weer samen met verschillende modemerken gaande van klassiek tot rock and roll, tot ja zelfs pyjama's. Elk merk heeft de mogelijkheid om naast het deelnemen aan de modeshows ook  een eigen stand te hebben met daarbij speciaal getatooeerde modellen die voor hen de modeshows zullen lopen. Er zijn modeshows op zowel zaterdag als zondag voorzien samen met de live demonstraties en muziekoptredens. De organisatie van de défilés (mannequins, make-up en haar) is in handen van het TAFGhent team.

Wat de modellen betreft, is er mogelijkheid om met de mannequins van de organisatie te werken of in tegenstelling tot vorige editie kunnen dit jaar ook eigen modellen meegebracht worden.

Vorig jaar waren hier oa. aanwezig:

Naast de modefotografen voor de modeshows zijn er ook fetishfotografen die mensen uit het publiek overtuigen om een fotoshoot te doen in een uniek decor.

Voor de hipsters is ook de Barbershop weer van de partij.

Verder wordt er ook een nieuwe kledinglijn voor tatoeerders gelanceerd, MUST T. En ja, we hebben hier mee aan de ontwerptafel gezeten.

Er komen overal art works van bekende en minder bekende kunstenaars aan bod maar als je weet dat ze met Eveline Hoorens (de vrouw van Panamarenko) werken, zijn het zeker niet allemaal de eerste de beste die hier aan bod komen.

Als laatste is er een VIP-ruimte voorzien waar topchef Thomas van de Weyer voor een 5 gangen diner zal zorgen in een heel speciaal kader, maar ook zal hij samen met zijn team de streetfood voor "de relaxte bezoeker" verzorgen. Voor het VIP gedeelte kunnen maximaal 120 mensen inschrijven per dag. Temeer omdat er een speciale ruimte voorzien is waar men alles van de shows  nog eens persoonlijk te zien krijgt.

Dominique Persoone, bekend van oa. https://www.thechocolateline.be/nl/ gaat zijn kunstenaars alvast laten schilderen met chocolade en nog veel meer, maar hier willen we nog niet alles over kwijt.

Wie is alvast nog van de partij?

Els Pynoo? de zangeres van elektronicagroep Vive la Fête, Jasna Rok ondertussen geen onbekende meer voor Creamoda leden, 

Manou Kersting de acteur bekend van oa. de telenovelle LouisLouise, Eline de Munck oftewel Amber in de soap Thuis of als VJ bij JIM TV, Femke Fatale, Top model Tess Carmina, Tesla, Vedett, Het team van Hoorens Koffie, Creamoda, Flanders DC en de anderen houden we nog als verassing.

Zelf zal Creamoda (net als vorig jaar) ook aanwezig zijn met de www.drawy.eu stand.

Deelnameprijzen:

- Kostprijs participatie modeshow
Kostprijs met TAFGhent modellen: €650
Kostprijs eigen modellen: €500
*Prijs inclusief inkom, eten en drinken inbegrepen voor het merkteam op het moment van inschrijven.

- Kostprijs voor een stand
De prijs van een stand is €40/m².
De groote van de stand is vrij te bepalen naargelang beschikbaarheid.
*Prijs inclusief inkom, eten en drinken inbegrepen voor het merkteam op het moment van inschrijven.

Bij de eerste editie in 2018 waren er 2500 bezoekers en ongeveer 9.000 followers op Facebook. Dit jaar verwachten de organisatoren het dubbele aantal bezoekers en hebben ze nu al meer dan 23.000 bezoekers gehad op Facebook.

Heb je interesse om deel te nemen of wil je gewoon meer weten, contacteer dan Jo Van Landeghem op 0493447988.

Meer info: https://www.tafghent.com/

DATUM 19 oktober 2019 - 20 oktober 2019
TIJDSTIP 00:00 - 00:00
Locatie ArtCube, Hurstweg 8 9000 Gent
Januari 2020
Z M D W D V Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
x

Leden login

Creamoda
Leden Login

Word lid

DRAWY IP PLATFORM

Lid in de kijker