Eerste editie van de Week van de Belgische Mode 2019

DATUM: 14 oktober 2019 - 20 oktober 2019

Event info

De Week van de Belgische mode heeft als doel Belgische mode en merken in de kijker te zetten en breder bekend te maken bij de consument. Het is immers belangrijk om consumenten bewust te maken over de voordelen van het kopen van Belgische mode en van de troeven van het shoppen in een lokale modewinkel. Want lokaal shoppen = bijdragen aan de lokale gemeenschap.

Gedurende de ganse week kan je de Belgische identiteit van je merk extra benadrukken in jullie online communicatie, nieuwsbrieven, sociale mediakanalen maar vooral ook offline, in jullie (eigen) winkels. Ook de multimerkwinkels die jullie merk verdelen zullen op hun beurt de lokale troeven en de Belgische merken in de kijker zetten en op die manier extra en vooral nieuwe! klanten naar de winkel trekken.

Verder zorgen wij voor regionale en nationale mediaverspreiding, een website met Store Locator, raamstickers en kant-en-klare Facebook en Instagram posts. Met een ruim aantal acties via sociale media tonen we het brede publiek waarom Belgische mode bij een lokale modezaak kopen een must is! Voor deze eerste editie werken we samen met modeinfluencer Tiany Kiriloff. Zij is het gezicht van de week. We werken volop aan sponsoring en een mediapartnership. Hierover binnenkort meer.

WAT MAG JIJ VERWACHTEN

- Week van de Belgische mode logo, campagnebeeld, Facebook en Instagram visual
- Een reeks kant-en-klare Facebook en Instagram posts/visuals die je makkelijk kan gebruiken tijdens de weken voor en tijdens de Week van de Belgische mode zelf.

Volg hier de #WVDBM Facebook pagina

Volg hier #WVDBM Instagram pagina

- Mooie raamsticker voor jullie (eigen) winkels zodat de actie duidelijk zichtbaar is
- Vermelding in de Store Locator op www.weekvandebelgischemode.be (live vanaf augustus 2019). Zo kunnen consumenten de deelnemende merken en winkels makkelijk online vinden.
- Daarnaast kunnen de winkels gedurende de WVDBM de klanten in de watten leggen met een exclusieve, duurzame totebag met daarop een visual van een bekende illustrator. Hierover binnenkort meer.

INFLUENCERS?

Werken jullie samen met ambassadeurs, bloggers of andere influencers die helpen jullie merk in de kijker te zetten, neem hen dan mee in de communicatie over de Week van de Belgische Mode. Laat hen posten, bloggen of andere leuke dingen doen om van deze eerste editie een topervaring te maken.

DEELNEMEN?

Als Creamoda lid neem je gratis deel! Niet-leden van de federatie kunnen eveneens deelnemen aan de Week van de Belgische mode maar dan tegen betaling.

Registreren kan hier.

Wij kijken alvast uit naar jullie reactie en deelname aan deze eerste editie van de Week van de Belgische Mode.

DATUM 14 oktober 2019 - 20 oktober 2019
TIJDSTIP 00:00 - 00:00
Juli 2019
Z M D W D V Z
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
x

Leden login

Creamoda
Leden Login

Word lid

DRAWY IP PLATFORM

Lid in de kijker