ZOMER EVENT 2023

>> It was great having you! <<

Dankjewel om ons Zomer Event op 20 juni bij te wonen in aanwezigheid van journalist Tim Verheyden die ons een wervelende en boeiende keynote bracht over fake news en de waarheid in tijden van Artificial Intelligence (AI). Hij nam ons mee achter de schermen van valse informatie en complottheorieën. Desinformatie, bewust gemanipuleerde informatie, zal nog niet meteen verdwijnen. Gelukkig gaf Tim tips en tricks hoe hier kritisch mee om te gaan. 

Vervolgens werd de avond ingezet met een BBQ die zeer goed in de smaak viel en aanleiding gaf tot boeiende gesprekken tussen sectorcollega’s en relaties van Creamoda. Er werd heerlijk gegeten, gedronken en bijgepraat. En de fotopreview hieronder toont dat het goed was! 

Herbeleef deze verfrissende zomeravond via de mooie fotoreportage die werd gerealiseerd door fotograaf Michel Smeets / @Stephanie Smeets Photography. De volledige reportage kan je hieronder vinden. Bezoek ook onze Instagram pagina en Facebook pagina waar we eerstdaags een terugblik plannen. Deel en like zeker de foto’s die je leuk vindt! 

Met een geslaagd Zomer Event achter de rug sluiten wij het voorjaar af en wensen jou een rustgevende vakantie. Was je er dit jaar toch niet bij, dan ontvangen wij jou graag bij de volgende editie of op één van onze inspirerende activiteiten in het najaar! 

Maak er een mooie zomer van! 
Het Creamoda-team

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

x

Leden Login

Creamoda
Leden Login