Geen Belgische regering maar wel een Week van de Belgische mode

Over de Brexit schrijven we niet meer aangezien er dagelijks ander nieuws is.  Wel blijven we u aanbevelen uw vragen te stellen aan de overheidsdiensten of websites te raadplegen die we in vorige edities vermeldden.

In eigen land is er een nieuwe voorzitter van Groen die de oude is en  die het met de hakken over de sloot haalde. Bij CD&V zijn er niet minder dan 7 kandidaten om voorzitter te worden. Ook bij MR zijn er aardig wat kandidaten om Charles Michel op te volgen en de PS heeft ook een nieuwe voorzitter. Maar van een Belgische regering is er nog geen spoor!

Creamoda en ModeUnie hebben alvast niet gewacht op een Belgische regering om een Week van de Belgische mode te lanceren. Een voltreffer met 65 merken die de consument verleidden in zowaar 850 winkelpunten! En die zeer drukke activiteit creëerden op social media.

Volgend jaar zullen we minstens even goed doen!

In dezelfde week was er op 15 oktober het Green Deal-event van Motiv. Een 15-tal standhouders zetten er hun beste beentje voor om overheidsaankopers te overtuigen van hun duurzaam kunnen. Daarnaast waren er interessante presentaties over onder meer lastenboeken en onze nieuwe projecten bAWear en Circletex. En de aankoopwijzer van Motiv werd toegelicht.  Binnenkort wordt deze ook online gezet.

Presentaties en foto’s zijn hier te vinden.

Onze volgende afspraak is 28 november.  Dan komen Tiany Kiriloff en Robyn Bernhad ons op sleeptouw nemen door het boeiende en snel evoluerende landschap van social media.

Be there!

Erik Magnus, directeur @ Creamoda Belgian Fashion

x

Leden login

Creamoda
Leden Login

Word lid

DRAWY IP PLATFORM

Lid in de kijker