Veel lopende zaken bij Creamoda... 

In dit land zijn er nog geen regeringen maar we hebben al wel een Europees commissaris. Didier Reynders heeft het druk dezer dagen : minister van buitenlandse zaken en defensie en dan ook nog koninklijk informateur. Deze laatste opdracht komt op 9 september ten einde, wellicht zonder duidelijk resultaat…… Het ziet er dus naar uit dat de leeglopende regering in lopende zaken de Brexitstorm zal moeten trotseren.

Bij Creamoda zijn voorbereidingen aan de gang voor een druk najaarsprogramma dat wij u in deze Fashion Flash toelichten.

Op 3 oktober is er de derde Fashion Retail Evening waarvoor u inmiddels een uitnodiging per post ontving. Big data, we kunnen er niet meer omheen en kozen dit dus als thema voor ons jaarlijks event samen met Comeos en ModeUnie.

Op 14 oktober is er een CEN-bijeenkomst voor de specialisten in beroepskleding. En daags nadien -15 oktober- zal Motiv inzoomen op de Green Deal en op onze nieuwe projecten bAwear en Circletex. 

Vanaf 14 oktober is het alle hens aan dek voor de Week van de Belgische mode in samenwerking met de collega’s van ModeUnie. Dat wordt een week om naar uit te kijken! We blijven onze leden hierover permanent informeren en sensibiliseren.

En op 21 november organiseert Flanders DC opnieuw Fashion Talks. Creamoda-leden krijgen korting op hun tickets voor deze 2 jaarlijkse ontmoeting binnen de modewereld. Vergeet overigens niet uw kandidatuur te stellen voor de Belgian Fashion Awards die daar zullen uitgereikt worden. Kandidaturen kunnen ingediend worden tot 15 september.

Erik Magnus, directeur @ Creamoda Belgian Fashion

x

Leden login

Creamoda
Leden Login

Word lid

DRAWY IP PLATFORM

Lid in de kijker