Let's go again!  

Creamoda staat paraat om u in het najaar met raad en daad bij te staan en u een interessant professioneel programma aan te bieden.

Eerste relevante datum is 1 september. Niet omdat dan het nieuwe schooljaar start maar omdat dan uitvoering moet gegeven worden aan de afspraken in de CAO van sociale vrede 2019/20. Over de loonsverhoging en de verhoging van de maaltijdcheque informeerden wij u reeds in onze Fashion Flash van 2 juli maar we herhalen de inhoud van ons sociaal akkoord nogmaals nu 1 september stilaan in zicht komt.

Op 3 september is het dan verzamelen geblazen om tijdens het trendseminarie herfst/winter 2019/20 kennis te nemen van de nieuwe modetendenzen voor dat seizoen.
Zoals gebruikelijk met deskundige uitleg van Hilde Francq in Kattebroek in Dilbeek.

Exact een maand later, op 3 oktober, volgt dan de derde editie van de Fashion Retail Evening in samenwerking met ModeUnie en Comeos. Big data, we worden er regelmatig mee om de oren geslagen. Wat is het en wat weten we er best over? Antwoord op 3 oktober in Ter Elst in Edegem!

En zeer snel nadien – van 14 tot 20 oktober – zal voor het eerst een Week van de Belgische mode plaatsvinden. Belmodo zaliger had al enkele jaren een Dag van de Belgische mode maar Creamoda en Mode Unie steken nu meer dan een tandje bij en organiseren een volledige week waarin de consument overtuigd wordt van de creativiteit en de kwaliteit van de Belgische mode. Iets om naar uit te kijken en actief aan mee te werken !

Erik Magnus, directeur @ Creamoda Belgian Fashion

x

Leden login

Creamoda
Leden Login

Word lid

DRAWY IP PLATFORM

Lid in de kijker