Is fashion out of fashion?  

Op 27 juni was het Hof van Nassau in Zottegem the place to be. Daar vond de jaarlijkse algemene vergadering van Creamoda plaats en was toonaangevend modejournaliste Veerle Windels onze gastspreker om de fascinerende vraag “is fashion out of fashion?” te beantwoorden. Voor een zaal vol professionelen zorgde zij voor een spervuur van boeiende en confronterende informatie met bijwijlen gefronste wenkbrauwen van de toehoorders.

Zowel wie er bij was als wie er niet kon bijzijn, kan de presentatie van Veerle raadplegen op onze website. En neem dan ineens de fotoreportage mee omdat deze een goed beeld geeft van de gezellige sfeer bij het nakaarten over de statements van Veerle.

De dag voordien, op 26 juni werden de sociale akkoorden 2019/20 voor arbeiders getekend in het paritair comité. Welke gevolgen dit voor uw onderneming heeft, is terug te vinden in het hiernavolgend artikel. Het waren moeilijke onderhandelingen omdat de vakbonden in gespreide slagorde optraden maar het was wenselijk dat ze afgerond geraakten voor de zomervakantie om commotie in de ondernemingen te vermijden.

De vakantieperiode staat nu dus voor de deur maar in het najaar hebben we een mooi programma klaarstaan.

Op 3 september wordt de aftrap gegeven met het trendseminarie herfst/winter 2019/20.

Exact een maand later, op 3 oktober, volgt dan de derde editie van de Fashion Retail Evening in samenwerking met ModeUnie en Comeos. Are you bright yet? is de te beantwoorden vraag waarbij het fenomeen van de big data onder de loep zal genomen worden.

En nog dezelfde maand – van 14 tot 20 oktober – zal voor het eerst een Week van de Belgische mode plaatsvinden. Creamoda en ModeUnie slaan de handen in mekaar om de consument te overtuigen van de creativiteit en kwaliteit van onze Belgische mode.

Een rijkgevuld programma waar we samen met u reikhalzend naar uitkijken. Maar eerst wensen we onze leden een heerlijke en ontspannende vakantie!    

 Erik Magnus, directeur @ Creamoda Belgian Fashion

x

Leden login

Creamoda
Leden Login

Word lid

DRAWY IP PLATFORM

Lid in de kijker