Verdeelheid alom!

Net voor de verkiezingen stelde ik hier in de Fashion Flash de vraag : in welk politiek landschap zullen we ontwaken op 27 mei? Het was een vraag die veel mensen zich stelden maar wellicht hadden toch weinigen zo'n spectaculair resultaat verwacht. Het wordt dus complexer dan ooit om tot oplossingen te komen in een land dat verdeelder dan ooit gestemd heeft.

Verdeeld zijn ook  onze sectorvakbonden die voor het eerst sedert lang geen gemeenschappelijk eisenbundel neerleggen omwille van een verschillende visie op de invulling van de koopkrachtverhoging. Voorlopig zijn - in tegenstelling tot in de politiek - in het sociaal overleg nog geen informateurs aangesteld maar dat het niet evident is op dezelfde golflengte te geraken, kan u hierna lezen in onze sociale rubriek.

Hopelijk komen we daags voor onze Algemene vergadering tot een akkoord zodat we ons op 27 juni met volle aandacht kunnen toespitsen op de evoluties in de modewereld die gezaghebbende modejournaliste Veerle Windels zal komen toelichten. En nadien kan er bij een hapje en een drankje verder nagekaart worden over haar verhaal en ongetwijfeld ook over....politiek. 

Erik Magnus, directeur @ Creamoda Belgian Fashion

x

Leden login

Creamoda
Leden Login

Word lid

DRAWY IP PLATFORM

Lid in de kijker