Home > Sectorinfo > Jobs en zoekertjes

Zoekertjes

Bent U op zoek naar een vaste werkkracht, een freelancer of een stagiair?

Mode professionals kunnen hun vacatures onder deze rubriek plaatsen en in contact treden met interessante profielen uit de sector!

Creamoda werkt ook samen met het Flanders Fashion Institute om vacatures in de modewereld onder de aandacht te brengen. Neem gerust een kijkje op http://www.ffi.be/nl/vacatures en stuur uw vacatures door naar .

Alle vacatures die u naar Creamoda stuurt via het formulier ‘zoekertje toevoegen’ zullen eveneens naar het FFI en IVOC, het opleidingscentrum voor onze sector, doorgestuurd worden om uw slaagkansen te vergroten!

Ook andere zoekertjes met betrekking tot machines, extra capaciteit en dergelijke meer kan u hier toevoegen en aantreffen.

Veel succes met uw zoektocht!
 

Jobs

Dienstverlening

Machines

Capaciteit

Creamoda-lijsten (1)

Creamoda is niet verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van de zakenvoorstellen die op haar website zijn geplaatst. Creamoda treedt enkel op als een tussenpersoon en raadt u bijgevolg aan u persoonlijk in te lichten over de betrouwbaarheid en het professionalisme van de aankondiger die aan de basis ligt van het zakenvoorstel.

Ook al heeft Creamoda het zakenvoorstel op haar website geplaatst, zal deze in geen geval, tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk gesteld kunnen worden voor schade die geleden wordt door het ingaan op dergelijk zakenvoorstel.