Home > Over Creamoda > Dienstverlening > Lobbying & Netwerking

Lobbying & Netwerking

Lobbying & Netwerking 

 • Samen staan we sterk
  Hoe meer leden Creamoda telt, hoe sterker we op federaal, regionaal en Europees niveau staan om onze standpunten te vertolken en problemen aan te kaarten binnen overkoepelende werkgeversorganisaties (VBO, Unizo, Voka en Euratex). Creamoda overlegt ook met federale en regionale overheidsdiensten. Bovendien bent u als lid van Creamoda ook automatisch lid van het VBO waardoor u kosteloos de VBO-mededelingen ontvangt.
 • Contacten met ‘concullega’s’
  Via de verschillende netwerkgelegenheden van Creamoda zoals de Algemene Vergadering, de Nieuwjaarsreceptie en diverse seminaries krijgt u de kans om uw netwerk te versterken en uit te breiden. De seminaries zijn bovendien een belangrijke bron van informatie. Externe sprekers worden uitgenodigd om de leden kennis te doen vergaren in diverse domeinen, kennis die dan in de dagelijkse praktijk van de ondernemingen kan worden toegepast.
 • Contacten met ontwerpers
  Creamoda begeleidt jonge ontwerpers bij hun keuze van de juiste productiepartner. Zo hebben een aantal leden-fabrikanten zich als technisch hoogstaande specialisten in de productie van ontwerperscollecties ontpopt. Creamoda onderhoudt tevens nauwe
  contacten met Flanders Fashion Institute, MAD Brussels, Job’in design, la Maison du design en WBDM. Dit leidt tot synergieën die het beeld van België als modeland alleen maar versterken.