RSS Nieuws

Werk aan de winkel!

We vestigen graag uw aandacht op drie acties die momenteel lopend zijn bij Creamoda.

Vorige week stuurden wij een oproep tot medewerking aan ons project Belgian Production Partners waarin we alle leden samenbrengen die productie aan derden aanbieden, weze het in eigen land of in het buitenland. Mis de kans niet om uw productiemogelijkheden in de kijker te zetten!

Eerstdaags vertrekt ook een mail naar onze leden met een modemerk in verband met het op stapel staand grootschalig onderzoek naar het imago van Belgische mode bij de consument. Creamoda zal dit toevertrouwen aan het gerenommeerd onderzoeksbureau iVox en de resultaten van het onderzoek zullen worden voorgesteld op onze Algemene Vergadering in juni, zo mogelijk ondersteund door een modehow waar onze merken hun beste beentje kunnen voorzetten.

En onder de titel “werk aan de winkel” hoort zeker ons overleg met de modewinkeliers thuis. Sedert ruim een jaar is een denktank actief tussen leden van Creamoda en Mode Unie die diverse pistes besprak om de fysieke kledingwinkels te ondersteunen in deze tijden van snelle evoluties in de wereld van de kledingverkoop waaronder e-commerce. De denktank heeft weldra een project voor te stellen aan modemerken en -boetieks.

Erik Magnus

Deel deze pagina: